Je li to Covicev klub evroligu osvojio,sta se ceka,milioni i milioni su ulozeni,vreme je da nesto uradi,od kad nema Partizan ne mogu srpski klub na final fouru da gledam.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja sam imao sta i da vidim,jednu osvojenu evroligu i tri final foura,a Covicev klub necu skoro tamo videti bez obzira na sve njegove mutne radnje. Ostoju ne priznajem,on je samo cinovnik predsednika Vucica na dobro poznatom zadatku,ide mu od ruke.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostJa sam imao sta i da vidim,jednu osvojenu evroligu i tri final foura,a Covicev klub necu skoro tamo videti bez obzira na sve njegove mutne radnje. Ostoju ne priznajem,on je samo cinovnik predsednika Vucica na dobro poznatom zadatku,ide mu od ruke.
Comment
-
Ma gdje ćeš porediti košarku i fudbal. Nije to realnoLast edited by forum1nick; 13-04-19, 08:23.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostJe li to Covicev klub evroligu osvojio,sta se ceka,milioni i milioni su ulozeni,vreme je da nesto uradi,od kad nema Partizan ne mogu srpski klub na final fouru da gledam.Originally posted by Mihajlo10 View PostJa sam imao sta i da vidim,jednu osvojenu evroligu i tri final foura,a Covicev klub necu skoro tamo videti bez obzira na sve njegove mutne radnje. Ostoju ne priznajem,on je samo cinovnik predsednika Vucica na dobro poznatom zadatku,ide mu od ruke.
Originally posted by kronostime View PostUlazili su mnogi u EL, ali su retki i osvajali istu van velikih, mnogo bogatijih klubova.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
I da dopunm prethodni post, da smo sinoć izgubili novopečeni navijači KK Budućnost bi slavili:
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment