Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Originally posted by Cooper View PostŠah matSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Prvo ovo nije ova utakmica o kojoj pricamo ali nema veze moze i ovde analiza(drago mi je da je neko konacno krenuo sa postavljanjem snimaka:
Originally posted by StefanPG View Posthttps://www.youtube.com/watch?v=ma9-_kvWIoU
11:30 - Faul u napadu, a sudija opominje naseg igraca da je sam pao.
Originally posted by StefanPG View Post26:25 Sviran faul, Dzoni na loptu isao, kasnije mozete vidjeti kako dzentlmenski kaze : Po lopti, ali dobro...
Originally posted by StefanPG View Post27:30 Lazic odguruje rukom Gordica i ostvaruje prednost, ali ipak kasnije gube loptu
Originally posted by StefanPG View Post28:02 Faul za 2+1 nad Gordicem nije sviran
Ako je ovo faul Davidovca onda je i u prvoj situaciji faul onog vaseg igraca a ne faul u napadu
Originally posted by StefanPG View Post49:17 Faul Zokija Nikolica vrlo diskutabilan
Originally posted by StefanPG View Post50:00 Diranje lopte Lazica nakon slobodnog
Originally posted by StefanPG View PostDa napomenem, ovo su samo da kazem ocigledne situacije, izuzecu jacu igru Zvezde u drugoj cetvrtini i prvoj polovini trece, jer je tu u zaru borbe.
Comment
-
Originally posted by StefanPG View Posthttps://www.youtube.com/watch?v=ma9-_kvWIoU
26:25 Sviran faul, Dzoni na loptu isao, kasnije mozete vidjeti kako dzentlmenski kaze : Po lopti, ali dobro...
27:30 Lazic odguruje rukom Gordica i ostvaruje prednost, ali ipak kasnije gube loptu
28:02 Faul za 2+1 nad Gordicem nije sviran
49:17 Faul Zokija Nikolica vrlo diskutabilan
50:00 Diranje lopte Lazica nakon slobodnog
Da napomenem, ovo su samo da kazem ocigledne situacije, izuzecu jacu igru Zvezde u drugoj cetvrtini i prvoj polovini trece, jer je tu u zaru borbe.
Oko faula u napadu našeg pleja bi se dalo reći i da je moglo biti suđeno kao i što nije.
27'30'' Lazićeva desna podlaktica je na Gordićevom torzou a desna ruka Gordića je gde? Ispružena...nije suđen faul jer ga nije bilo.
Čiji faul nad Gordićem za 2+1? Enis je napravio faul na polasku u prodor van linije za tri poena, nije suđen a nakon toga se Gordić zabija u Davidovca...Na 49'06...07...08'' vidi se da Nikolić drži levom rukom Omića, nakon osvajanja lopte Omića ne vidim nikakav faul.
Ovo na 50'00'' misliš da je za tehničku?
Ovo je dobar način komunikacije sa tvoje strane, sutra ću ja da postavim (ako nađem) sa ove utakmice problematične situacije (iako nisam vrstan poznavaoc košarkaške igre kao Kuper).SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Da ne dodje do zabune, nisam ciljao ovu utakmicu kao da smo osteceni, vec zelim da odgledam cijelu seriju, da bih probao da vidim tendenciju loseg sudjenja o kojem pojedini pricaju, odnosno da probam da dokazem da nije tako, vec da je bilo gresaka na jednoj i na drugoj stran.
Ovo je otprilike sumnjivo sto sam ja izvukao iz prvog meca za nase, moja je greska sto nisam uradio za ekipu Zvezde, pa mozemo da komentarisemo i dalje, ali ce biti za utakmicu broj dva, s obzirom da sad imam vremena zbog povrijedjene noge
Za Zvezdu sam vidio 2-3 svirana sumnjiva faula u drugom poluvremeno, ali se da primijetiti da zbog terena i svega da su igrali mnogo agresivnije od nas.
U odbranu mojih teza:
Prvo: Po mom misljenju igrac je na zemlji a Roch ga rusi.
Drugo: Faul nije, sprijecena moguca kontra
Trece: Nakon skoka i lopte koju Gordic uzima, Lazic ga odguruje i on gubi loptu.
Cetvrto: Davidovac je u kretnji koliko se meni cini i zbog njegove kretnje dolazi do kontakta koji je mogao a i nije morao biti okarakterisan kao faul.
Peto: Za bolji pregled situacije, premotati na akciju 49:06, sudije sviraju faul za ovo lecenje kroz vazduh Omica.
Sesto: Men se cini da se za kontakt sa loptom nakon kosa daje tehnicka, a mislim da je jasna namjera da se sprijeci brzi napad Buducnosti.
Fala Gancu i Ivanu na argumentovanoj konverzaciji, i ako je pomracenje tema, ostali odgovor nece dobiti zbog jasnog cilja zasto su ovdjeLast edited by StefanPG; 11-04-19, 16:33.
Comment
-
26:25 Sviran faul, Dzoni na loptu isao, kasnije mozete vidjeti kako dzentlmenski kaze : Po lopti, ali dobro...
27:30 Lazic odguruje rukom Gordica i ostvaruje prednost, ali ipak kasnije gube loptu
28:02 Faul za 2+1 nad Gordicem nije sviran
49:17 Faul Zokija Nikolica vrlo diskutabilan
50:00 Diranje lopte Lazica nakon slobodnog
Da napomenem, ovo su samo da kazem ocigledne situacije, izuzecu jacu igru Zvezde u drugoj cetvrtini i prvoj polovini trece, jer je tu u zaru borbe.
Comment
-
Waltere, neam ja nista protiv da me citiras svaki drugi post, ali ovo prelazi u stalk, a podsjeticu te da je to po pravilima zabranjeno. Ako nemas kakav argumentovan post da napises, zamolicu te da prestanes.
Sent from my Redmi 5 using TapatalkLast edited by StefanPG; 11-04-19, 21:24.
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostWaltere, neam ja nista protiv da me citiras svaki drugi post, ali ovo prelazi u stalk, a podsjeticu te da je to po pravilima zabranjeno. Ako nemas kakav argumentovan post da napises, zamolicu te da prestanes.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Kradja u toa trećoj utakmici je tako evidentna da nema spora uopšte.
Budućnost po svemu prikazanom jeste zasluzila titulu. . .ali kradja je kradja i to se mora reći!
Comment
Comment