Nije njemu lako. Ne zamerite mu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Beli View PostOdluku o Perinom nastupu treba doneti na osnovu zdravstvenog stanja.Ako je u redu, treba da igra.U takvoj situaciji ga sigurno ne treba cuvati za utakmicu sa ovakvim Partizanom, vec ga na tom mecu odmarati.Ako iole nije oporavljen, onda neka ne igra uopste.
Kad je mogao nalozeno da igra za Fener protiv nas i Olimpijakosa, moze da pruzi maximum u Zvezdinom dresu protiv Olimpijakosa.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostSto ne za svoj klub Markane?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostU svakom slučaju ima vas više nego na KKP topicuOriginally posted by dekkard View PostKakav Dule, ko je spominjao bilo koga poimence? Samo sam rekao da je ovaj topic sa trojicom navijača Budućnosti brojniji od KKP topica [emoji41]Originally posted by dekkard View PostValjda je ovo slobodan forum gde svako može da piše gde hoće?[emoji41] Ja se bavim večitim rivalom i pre i za vreme i posle Duleta, Pere, Mike, Žike [emoji4] Ono što mene zanima zašto vas navijača Partizana nema više na matičnom topicu?[emoji23]Originally posted by dekkard View PostVidiš da ni svoj topic ne može da nađe, a kamoli da navija za svoj klub. Dok počne KLS zaboraviće i za koga navija [emoji23]
Utakmicu sam gledao, luda predstava i jednih i drugih i sudija i zapisnickog stola. Posle produzetka i onoga sto su uradili ovi iz Trenta mi je i drago sto su ispali.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostValjda je ovo slobodan forum gde svako može da piše gde hoće?[emoji41] Ja se bavim večitim rivalom i pre i za vreme i posle Duleta, Pere, Mike, Žike [emoji4] Ono što mene zanima zašto vas navijača Partizana nema više na matičnom topicu?[emoji23]
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Gdje moze da se prokomentarise slika Vesica sa Grbovicem & Gurovicem u dresovima prilikom obilaska skolske sale za fizicko?!
Bas ko da vasarski ciganin dvije mecke voda, trazi zasluge uradjenog parama svih poreskih obveznika. Meni je ono teska sprdnja sa ljudima.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostNpr.možda jer imamo naš forum a gde ti ne možeš da imaš pristup.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostJa mislim da ni kućni savet ne može da odobri da se na zidu zgrade naslika mural, pogotovo u starom delu grada gde su mnoge zgrade i istorijski spomenici, samo postavljanje murala mora da odobri neko lice koje može da sagleda i pre postavljanja istog da li on kvari izgled okoline. Za to svakako nije kvalifikovan niko iz grupe koja postavlja murale niti iz grupe koja "zatamnjuje" te iste murale.
To je vrlo odgovoran posao, ali smo mi još uvek zaglavljeni u '90-im i "slobodom" da žvrljamo i krečimo gde stignemo.
Lepo je videti murale i D.Radovića i Brkića, jednog barda glumačkog Batu Živojnovića ili Dragana Nikolića ali opet se postavlja pitanje legalnosti postavljanja tih murala.
Tako da tvoja prica ima velikog osnova, medjutim, meni su ovi sto krece crnom farbom jos gori od ovih prvih.
Comment
-
Verovatno ovde , jer ovo jeste "pomračenje uma" Ima tu tri mečke , na žalost. Svako ima pravo na svoj politički angažman ali to nikako ne sme da se radi na ovaj način. Sportske organizacije izričito zabranjuju mešanje politike i sporta .Tako da su dresovi kkcz , kkp i Nešina trenerka ,teška zloupotreba sporta u političkoj kampanji
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostGdje moze da se prokomentarise slika Vesica sa Grbovicem & Gurovicem u dresovima prilikom obilaska skolske sale za fizicko?!
Bas ko da vasarski ciganin dvije mecke voda, trazi zasluge uradjenog parama svih poreskih obveznika. Meni je ono teska sprdnja sa ljudima.
Kao u fazonu skupljamo sa svih strana, svi su nasi...Mislim to je uzasno po meni i klub treba da se ogradi. Gurovic je teski buzdovan...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment