Kme kme kme
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Cooper View PostJel vam gazda završio turneju lupanja gluposti i sejanja mržnje po domaćim TV stanicama?
Marić, Sarapa, Jovana... još kod Barbare i neka budala će sutra krenuti na derbi sa mržnjom u očima.
Da Bog sačuva kakva budala...
Stalno visi po Hepiju i Pinku, red odbrane Vučića, red napada Partizan i opoziciju.
Valjda mora zbog onih 8 miliona evra svake sezone od 2012.
Comment
-
Lepo je videti nakon duzeg perioda (ocito zbog fijaska fk) da si se vratio sposoban da komuniciras.....
Nego sta je Dr Nebojsa drvio kod Jovane (koja kao i Srdjan ipak imaju neki integritet).SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostJel vam gazda završio turneju lupanja gluposti i sejanja mržnje po domaćim TV stanicama?
Marić, Sarapa, Jovana... još kod Barbare i neka budala će sutra krenuti na derbi sa mržnjom u očima.
Da Bog sačuva kakva budala...
Stalno visi po Hepiju i Pinku, red odbrane Vučića, red napada Partizan i opoziciju.
Valjda mora zbog onih 8 miliona evra svake sezone od 2012.
Kme, kme
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View Post[emoji25][emoji25][emoji25][emoji25]
Kme, kme
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Svakom košarkaškom poznavaocu je jasno da je Zvezda bolji, kvalitetniji tim i ako bude kvalitet odlučivao a ne neke vansportske stvari pobednik se već sad zna - crveno beli tim iz Beograda. Napred Zvezdo!“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Nije bilo prilike da gostujete, uvek vam se ispreči FMP u domaćem prvenstvu, to je vama poslednjih godina večiti derbi, a u ABA i ne dođete do ovog nivoa. Inače, pohvale za precizno upotrebljen izraz da nam gostujete.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNije bilo prilike da gostujete, uvek vam se ispreči FMP u domaćem prvenstvu, to je vama poslednjih godina večiti derbi, a u ABA i ne dođete do ovog nivoa. Inače, pohvale za precizno upotrebljen izraz da nam gostujete.
Comment
-
Večeras je početak povratka među odabrano EL društvo u kome smo na kratko bili onemogućeni nesportskim i mafijaškim potezima da budemo. Đordi ima svo pravo na zadovoljstvo sledećom EL sezonom ako čisti košarkaški kvalitet prevlada.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment