Originally posted by kronostime
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Originally posted by LosmiSK View PostSi mislio na mene.Meni je Kuper simpatican, zna i on da mu je sto se tice ove sezone prajm na forumu...Pa mi je zadovoljstvo da ga slusam...Njihove pljuvanje Covica je imalo efekta dok se nije pojavio Limar...Ovako nisu interesantni, sta vise podsecaju me na neke moje kao navijace CZ koji kao vole Radonju i kao ne vole FC3
Prijatelju moj, ne postoji upis ovde a da te ne spomenem direknto ili indirektno. Dovoljno si bistar i pametan da znas svoju ulogu, tako da samo napred ostro po unutrasnjem i spoljnem neprijatelju.
Comment
-
Rece Kuper koji na lakat Nemanje Nikolica izjavi "al se nasadio"...Tuzno je sto mu se uopste dozvoljava da pise o sportu i da ovde prepisuje umotvorine one rospije ima1tim i ostalih internet huligana..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostRece Kuper koji na lakat Nemanje Nikolica izjavi "al se nasadio"...Tuzno je sto mu se uopste dozvoljava da pise o sportu i da ovde prepisuje umotvorine one rospije ima1tim i ostalih internet huligana..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostNedostaju ti DarkoPFC i Sirmium?
A iskreno, nedostaje mi Kezman...onaj izvorni.."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostNemoj Darka u taj kos molim te...car nad carevima...
A iskreno, nedostaje mi Kezman...onaj izvorni.."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostRealno jedino fali Harper."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostPosvadjao se dole u podrumcetu, popio ban i iz inata nece da pise."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostFali i Nek Grmi Jako.
Koja bi to bila trka medj` modovima ko ce prvi da banuje.Last edited by kronostime; 05-03-19, 18:43."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment