Koga vi ubedjujete, vidis da vise nema ni argumenata pa samo o Uppr u, od opozicije postadise ponovo vlast cim pare legose, tako ce i u sledecoj vlasti , cuj Tegi posten ha ha pljuvao ove zadnjih godina a sad ni da pisne protiv limara, dosledno bas.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostPartizan ima ove sezone carter letove na svim gostovanjima u EC i ABA ligi. Pa ljudi putuju carterom u Zagreb????????
Kako bi tek bilo da su drzavni klub?
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostSta bi na kraju kome mama i tata daju manji dzeparac?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostKoga vi ubedjujete, vidis da vise nema ni argumenata pa samo o Uppr u, od opozicije postadise ponovo vlast cim pare legose, tako ce i u sledecoj vlasti , cuj Tegi posten ha ha pljuvao ove zadnjih godina a sad ni da pisne protiv limara, dosledno bas.
Comment
-
Odavno je poznato da je to glupost neopevana.
Nema šta UPPR da se nudi i ide okolo.
Ne funkcioniše to tako.
A poznato je i da BAT klauzule štite ugovore svih Miškovih klijenata u prethodnih 10ak godina, kao i DV, tako da nikakav UPPR, lažni većinski poveriioci i preglasavanje nisu mogli da utiču na taj dug.
To je jedna od niza laži i gluposti koje vam je gazda servirao na rsb, mcz i sličnim sektaškim portalima, kao uostalom i franšizing i ostale gluposti dok ste navijali za KK ILR 5 punih godina.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostOdavno je poznato da je to glupost neopevana.
Ne funkcioniše to tako.
A poznato je i da BAT klauzule štite ugovore svih Miškovih klijenata u prethodnih 10ak godina, kao i DV, tako da nikakav UPPR, lažni većinski poveriioci i preglasavanje nisu mogli da utiču na taj dug.
To je jedna od niza laži i gluposti koje vam je gazda servirao na rsb, mcz i sličnim sektaškim portalima, kao uostalom i franšizing i ostale gluposti dok ste navijali za KK ILR 5 punih godina.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostOdavno je poznato da je to glupost neopevana.
Ne funkcioniše to tako.
Kako bi ta BAT klauzula i od koga naplatila dug da je kojim slučajem ugašen KK CZv ili kako bi naplatili dugove potražioci da se ugasi KKP?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski