Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja sam odmah posle finala čestitao navijačima Partizana na potpuno zasluženoj pobedi u kupu. Sudije su grešile na obe strane, ali to nije toliko bitno. I dalje stojim iza toga. Ali posle ovakvih sirovih provokacija i kurčenja, želim da vas vratimo na fabrička podešavanja u plej ofu. Vidimo se u Pioniru 3.3.
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostJa sam odmah posle finala čestitao navijačima Partizana na potpuno zasluženoj pobedi u kupu. Sudije su grešile na obe strane, ali to nije toliko bitno. I dalje stojim iza toga. Ali posle ovakvih sirovih provokacija i kurčenja, želim da vas vratimo na fabrička podešavanja u plej ofu. Vidimo se u Pioniru 3.3.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostKoji kompleksi izbijaju iz partizanovaca.
A dobro, svako se hvata za ono sto ima, a to je u zadnjih 6 godina KRK.
Jedva cekam Aba plej of."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostGlup si kroki.
2. MAC adrese su vam iste
3. Stil pisanja vam je isti.
4. Obojica pisete u razlicito vreme sa istih, iako nijedan od ta 2 naloga nije banovan.
Da spojimo sve postove u 1 nalog - da ne bude zabune."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Da, davno sam to napisao. Al dobro..neka ga...Nije mogao u zatvoru da izdrxi nepravde pa je napravio drugi nalog. Hahaha3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment