Originally posted by Mr. Wolf
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Da vi znate koliko je to loš čovek, slušao sam od jednog sada trenera koji je igrao kod Čovića početkom 2000tih. Nije hteo lik da ga pusti, pretio mu da neće zaigrati više nigde, onda je došao otac od tog Crnogorca u stilu Crnogoraca pa je ovo djubre popustilo.
Terzu može i posle LŠ svaki prosečni zvezdaš da ismeva, šta je ovaj Čović? Veći od Zvezde? Marš bre iz kluba jajaro jedna.
Drami tu kao žena i gostuje kod Dee i Sarape, cmizdri uvek. Jesi doktor Nebojša? Stvori onda sam nešto ako voliš Zvezdu!
Navijači su počeli da doživljavaju zbog njegovih laži da to samo on može sa vodi. Malo morgen.Last edited by Cassius Clay; 19-02-19, 13:47.
Comment
-
Originally posted by Ganac View Post'ajde sobarice, nemoj da se ženiraš, ima nekih jačih igrača koje se odazivaju na Andrejka.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostInače, kod bacanja za Dobrića na 2 razlike za KKP, maši prvo, a kod drugog Cirbes ulazi ranije u reket
+ i sam Dobrić prelazi liniju bacanja pre nego što je lopta dirala obruč.
Posle toga je on izbio loptu i na kraju dao 2 poena za izjednačenje.
Na kraju je pravda ipak zadovoljena...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Loš čovek. Terza je za njega onaj prosti namazani seljački muljator sa kombinacijama, ovaj šta je radio pa je na slobodi, ima mnogo jače drugove. Terza je po fudbalu mešetario(a ko nije?) a ovaj bre matori gde je stigao.
Nemoj da vodi lične ratove preko Zvezde nek se pomeri. Treba Zvezda da ispašta zbog njegovih bratskih i biznis kombinacija
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostU dolini rijeke Zete rodilo se crno dijete
Davno se pjevalo kad su nam dolazili ovi iz nesvrstanih zemalja na obuku za piloteSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostAhaaaa, mislis da On moze da sredi? Sad cu mirnije da spavam.
Originally posted by Mr. Wolf View PostSramota da bude Cokija za ponasanje prema Irini jutros. Sramota.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostJaoj, Valter, nemoj o tom dzinksu, nismo deca da u to verujemo.
Ukratko - Zvezda i Buducnost su najveci favoriti, a Zvezda deluje vise kao tim od Buducnosti koja je divlja. Dosao vam je KC Rivers, veliko iskustvo ima covek, videcemo na koji nacin ce se uklopiti u tim i sta ce doneti. Imate sjajan skor u ABA. Dobili ste Buducnost tri puta ove sezone, sve rutinski. U odnosu na KRK, bicete u punom sastavu. Tomic jeste pocetnik, ali glavni protivnik mu je Repesa, dosta iskusniji, ali...........to je Repesa, luzer. Da Trinkijeri vodi Buducnost, mislim da ne bi imalo smisla raspravljati uopste ko bi osvojio ABA, ovako..... ne kazem ja da Partizan ne moze da iznenadi, ali mislim da ce nam faliti neko ko ce da reseta sa distance i pogadja teske suteve kad ekipu ne ide, kao sto vas je Bili svojim trojkama drzao u igri. Ali ima jos do zavrsnice, da vidimo da li Buducnost moze da zalici na tim pred plejof.
Comment
-
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostDobili ste i vi Buducnost i Zvezdi ove prve poprilicno rutinski dole na jednu loptu bilo, da bas to sto smo ih dobili tri puta je jedan od problema mnogo tesko je isti tim dobiti u plej ofu ako si ih tukao u regularnom, Zvezda je i prosle godine bila prva pa ? Videli smo sta je bilo zatosto je trener pocetnik nama su Covic i Keselj u 12 ejjj, vama sad dosao i Jaramaz, nema mesta za zlatnog Slovenca, Gagic i Jankovic naspram Ristica i Cirbesa jbt, o cemu oricas, hvatate se sa Reglanda kao da on moze sam nesto ili Berona uz tima koji se borio za opstanak u Turskoja vi imate dva mvp a Aba lige, i sjaknog trenera ajde bre manite vise price kako ste amateri, Buducnost jeste najaca, a Zvezda za trenera slabija i to ce prevagnuti, zato je bolje dati milion za trenera i tu Ostoji cestitam, KC Rivers za kog se hvatate, tek treba da vidimo kakav je."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment