Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostKako da svira Belosevic faul Renfrou kad sede u Lozi Ostoja Sns i celnici saveza? Sutra da ostane bez posla, nema veze, prezivecemo i ovo.
Gde si ti video da sam rekao da će biti 10 plus.
Na Partizanovom topiku sam napisao da su šanse 50-50.
Kada bih pokušao da budem objektivan:Inače su 60-40.
Proverljivo.
I da naravno uvek priželjkujem Partizan ili Budućnost.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostKako da svira Belosevic faul Renfrou kad sede u Lozi Ostoja Sns i celnici saveza? Sutra da ostane bez posla, nema veze, prezivecemo i ovo.
Molim odgovor.
PS sličan scenario radio i dok je bio samo predvodnik limenki iz Predgrađa.
Uvek drugi krivi, nečastive sile nipošto njegov tim i igrači.
Niko mu nije kriv što je duduka Tomića postavio na čelo velikog kolektiva.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKako Davidovac ne igra kada se lomi utakmica vec se Tomic opredeljuje za "proverene igrace"?
Medjutim i onaj Renfroov jos cistiji. Tada je dao troju a vodili smo pien razlike na 39s do kraja. Cista kradja
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostKako da svira Belosevic faul Renfrou kad sede u Lozi Ostoja Sns i celnici saveza? Sutra da ostane bez posla, nema veze, prezivecemo i ovo.Last edited by belgrade_owl; 17-02-19, 22:21.
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostNisi mi odgovorio.
Gde si ti video da sam rekao da će biti 10 plus.
Na Partizanovom topiku sam napisao da su šanse 50-50.
Kada bih pokušao da budem objektivan:Inače su 60-40.
Proverljivo.
I da naravno uvek priželjkujem Partizan ili Budućnost.
Ko ne veruje, lako za proveriti.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPitanje za tebe. Kad je Čović priznao neki poraz?
Molim odgovor.
PS sličan scenario radio i dok je bio samo predvodnik limenki iz Predgrađa.
Uvek drugi krivi, nečastive sile nipošto njegov tim i igrači.
Niko mu nije kriv što je duduka Tomića postavio na čelo velikog kolektiva.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostNajivse mi se svidja ovo politicko kukanje losih luzera, kao da zvezdi u klubu ne sedi Milosevicev gradonacelnik Beograda i kao da u zvezdi nema nikoga iz sns-a.
Ko je iz SNSa u Zvezdi? Posto vidim znas ili mozda samo lupatas?
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostPusti Covica, kukao je i Danilovic o Vujosevic, reci mi iskreno jel Renfro napravio faul evo ja kazem Beron jeste?
Zato što stalno spinuješ i svi ti krivi živo sada ruku pod ruku sa Tomićem pa uviđaj greške .
Послато са SM-A605FN уз помоћ ТапатокаLast edited by Ruzni Prljavi Zli; 17-02-19, 22:26.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostNajivse mi se svidja ovo politicko kukanje losih luzera, kao da zvezdi u klubu ne sedi Milosevicev gradonacelnik Beograda i kao da u zvezdi nema nikoga iz sns-a.
Comment
-
Kada čitam da Čović nije bio sa obe noge na zemlji - to se gleda kada neko telom udari u tebe. Lakat i odgurivanje je uvek faul u napadu.
Generalno nije bila loša tekma...
Ovi juče su kukali šta ovi danas rade a ovi danas kukaju što ovi juče rade ono što su ovi radil danas a ovi danas se brane jer su ovi radili juče. I prekjuče.
Baš začaran krug. I svi smo mi govna jer kada je našem klubu bolje mi ćutimo jer su ovi juče krali. To je neki začaran krug u koji se tone i koji nema dna.
Malo je počelo da smara.
Mislim da je ovako ok. Partizan košarka, Zvezda fudbal, svi zadovoljni i srećni.
KKP evropski šampion, FKCZ evropski šampion, neka ima svako predominaicju u svom sportu i pozdravljam. Ionako je Zvezda više fubal a Partizan košarka - objektivno.Last edited by Cassius Clay; 17-02-19, 22:27.
Comment
Comment