Who the heck is znameniti kriminalac from Kraljevo ?? Izvinjavam se što sam koštuničast..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Opusteno, bre, ljudi - ne igra se za zivot ili smrt. Peckacemo se mi jos duuugo.
Nego, Urose, kako bi ocenio igru Novice veceras?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostOpusteno, bre, ljudi - ne igra se za zivot ili smrt. Peckacemo se mi jos duuugo.
Nego, Urose, kako bi ocenio igru Novice veceras?
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostBanujte, ali ono je na KKP temi. Smesna mi slika eto bila, mozda sam preterao
Sent from my MI 6 using Tapatalk"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Aj bre ne zajebavajte...sad ce derbi u fudbalu, bice neki penal za nas pa cemo vratiti zajebanciju ...Sto ste na kraj srca, mora malo peckanja...ja napisah na KKCZ temi, meni su bas nedostajali ovakvi derbiji, da nijednom ne zadremam tokom utakmice ili ne prebacim kanal..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostAj bre ne zajebavajte...sad ce derbi u fudbalu, bice neki penal za nas pa cemo vratiti zajebanciju ...Sto ste na kraj srca, mora malo peckanja...ja napisah na KKCZ temi, meni su bas nedostajali ovakvi derbiji, da nijednom ne zadremam tokom utakmice ili ne prebacim kanal..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostZa derbi u fudbalu trazimo kamere na gol liniji = da se vidi je li i koliko je presla."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostMa presla, veruj mi na rec ...Nego ima li jos koji sudija pred penziju, da pripomognemo"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment