Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
-
E konacno je i moderacija pocela da radi svoj posao, postovi su na odgovarajucoj temi. Pohvale za kronosa ili ko je vec prebacio postove.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNema smisla trolovati. Ovo je tema o KK Cedeviti i svemu vezanom za nju.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by dekkard View Post@IvanPG Pametno zboriš. Mi da igramo EL, vi nama prodate Ivanovića i svi srećni i zadovoljni. [emoji4]
Pa ja bih volio da ako vec vi igrate EL Dzoni celicno mudo bude dio vase ekipe,to mi je jako drag igrac,zelim mu lijepu karijeru.
Ako je tacno to da se njemu ide iz Buducnosti.Ali nisam to cuo nidje.Last edited by E1_PG; 11-02-19, 00:22.
Comment
-
Kako meni ove ode navijača Budućnosti i Partizana (na ovom forumu) liče na "Želje, čestitke, pozdrave"...
Još samo da zapeva Mirsad Serhatlić sa jedne strane a sa druge Milan Đurđević....SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Regland-Kol Buducnost Kuban-Avelino
Dzekson-Baron nereseno Barselona-Esisehir
Bell-KC Rivers CZ Cedevita-Redjo Emilija
Koty-Stratos CZ Avtodor-Hapoel
Faye-Earl Klark Bud Promiteas-Besiktas
Zirbes-Bitadze Nereseno Bayern-Mega
Nema neke velike razlike da se ne lazemo ovde
Dobric-Popovic CZ
Simanic-Nikolic Slicno
Gordic-FC Bud
Lazic-Sehovic CZ
Barovic-Ojo Ristic CZ
Nenadic-Ivanovic Bud
Sehovic2-Keselj CZ
Tomic vs Repesa Bud
Eto neki h2h po mestima, ne izgleda bas da su jaci trenutno...i domaci teren bi trebao biti prevaga, KC Rivers bi morao doneti prevagu ako je fit..isto tako moze se promeniti ako Bud dovede tog jos jednog centra...Dok je partizan trenutno jaci samo na mestu trenera sve ostalo ide na vodenicu CZ...O Cedeviti je suvisno pisati takodje...
Bud i CZ su trenutno slicni negde, sa tim da CZ ima iskusnije igrace za titulu u stratosu i kc riversu...tako nesto Bud nema+domaci teren, dodje mu na nasu prednost za titulu, sve ostalo je pausalno i neozbiljno...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Komšije, potpisali ste odličnog igrača.
Ima ogromno el iskustvo i za takvog kapitalca vredi platiti obeštećenje i dati mu 50k mesečno.
Dosta pametnije potrošen novac u odnosu na Cirbesa i Berona.
Čestitke.
Sad imate tim u ravni sa Futurom i bilo bi lepo da se sastanete u 1/2 ABA.
A mi ćemo nekako sa Cedom neatraktivno, za sirotinju.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostRegland-Kol Buducnost Kuban-Avelino
Dzekson-Baron nereseno Barselona-Esisehir
Bell-KC Rivers CZ Cedevita-Redjo Emilija
Koty-Stratos CZ Avtodor-Hapoel
Faye-Earl Klark Bud Promiteas-Besiktas
Zirbes-Bitadze Nereseno Bayern-Mega
Nema neke velike razlike da se ne lazemo ovde
Dobric-Popovic CZ
Simanic-Nikolic Slicno
Gordic-FC Bud
Lazic-Sehovic CZ
Barovic-Ojo Ristic CZ
Nenadic-Ivanovic Bud
Sehovic2-Keselj CZ
Tomic vs Repesa Bud
Eto neki h2h po mestima, ne izgleda bas da su jaci trenutno...i domaci teren bi trebao biti prevaga, KC Rivers bi morao doneti prevagu ako je fit..isto tako moze se promeniti ako Bud dovede tog jos jednog centra...Dok je partizan trenutno jaci samo na mestu trenera sve ostalo ide na vodenicu CZ...O Cedeviti je suvisno pisati takodje...
Bud i CZ su trenutno slicni negde, sa tim da CZ ima iskusnije igrace za titulu u stratosu i kc riversu...tako nesto Bud nema+domaci teren, dodje mu na nasu prednost za titulu, sve ostalo je pausalno i neozbiljno...
Comment
-
Originally posted by Netz View PostAj sve i nekako al kako Baron i Dzekson nereseno .."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostKomšije, potpisali ste odličnog igrača.
Ima ogromno el iskustvo i za takvog kapitalca vredi platiti obeštećenje i dati mu 50k mesečno.
Dosta pametnije potrošen novac u odnosu na Cirbesa i Berona.
Čestitke.
Sad imate tim u ravni sa Futurom i bilo bi lepo da se sastanete u 1/2 ABA.
A mi ćemo nekako sa Cedom neatraktivno, za sirotinju.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Netz View PostAj sve i nekako al kako Baron i Dzekson nereseno ..
Dzekson je imao ovako napamet da kazem dve sezone...Prvu u Asvelu mislim i onda je krenula prica kako je top..i sve je prosao i samo u Estudijantesu igrao nesto ..
Baron je smao prvu sezonu u Evropi odigrao lose, nema ime ali u Sarloa,turskoj i ovde kod nas igra pristojno, radi ono sto zna i to je to..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostStatistika sve trpi i sve pokriva.
Comment
-
Dok sva ta tzv. pojacanja ne zaigraju na terenu sa ostatkom tima - sve je nagadjanje.
Pero Antic je dosao kao pojacanje i zavrsilo se - kako?
Igrac prvaka EL?
Pustite statistiku - na treneru je da te i takve igrace uklopi u ostatak tima i to ce jedino biti merilo.
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment