Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Cooper View PostJa samo da pružim podršku Filipu u ovoj hajci i da mu poručim da niko nema pravo da ga tera iz njegove kuće.
Filip Must PlayOriginally posted by StefanPG View PostSlazem se, malo je ovakvih igraca danas [emoji16]
Sent from my Redmi 5 using TapatalkSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostSlazem se, malo je ovakvih igraca danas [emoji16]
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Jimi22 View Post[ATTACH=CONFIG]16474[/ATTACH]
Razigravamo igrace za reprezentacije Francuske, Bosne, Australije, Slovenije..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Jimi22 View PostSimanic, Ristic, Radanov, Dobric, Davidovac..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Simanić, Davidovac, Dobrić, Radanov, Ristić... pored malog Miškovića iz Mege budućnost srpske košarke je kod nas.[emoji41]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostSimanić, Davidovac, Dobrić, Radanov, Ristić... pored malog Miškovića iz Mege budućnost srpske košarke je kod nas.[emoji41]
Kad ce nabrojani da pokazu sav raskos svog talenta?
Kada Filip ode u starosnu penziju?
Kod vas ni Teodosic i Stojakovic nisu dobili ozbiljnu sansu, pa su morali da menjaju drzavljanstvo da bi igrali u Grckoj.
O sadasnjem vam treneru da ne pricam.Last edited by kronostime; 27-01-19, 13:23."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostIgrac koji nema prilike da igra, ili ih dobija pipetom, dzaba arci talenat - nema tu buducnosti.
Kad ce nabrojani da pokazu sav raskos svog talenta?
Kada Filip ode u starosnu penziju?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostEvo još jednog sa sličnom facijalnom ekspresijom i sličnim učinkom.
Attached FilesLast edited by nebitan; 27-01-19, 13:28.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment