Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Clash View PostE Kronose, pošto vam je sada prešjednik Limar, da li se i vi sada zovete neki Limeni, Limenke, tako nešto?
Last edited by kronostime; 28-12-17, 13:00."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by colke995 View Post
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
[QUOTE=kronostime;1755165]Presjednici dolaze i odlaze, ostaju uspesi koji su za vas nedostizni.
Meščini da vam fali ovde malo updatea, sve neke stare godine i stare verzije.
Sad možete okačiti učesnik ABA lige, učesnik onog nekog Era Ojdanić FIBA takmičenja, učesnik EC (u pokušaju).
Ali ok, nije to loše za sportsku sekciju SNS-a.
Comment
-
[QUOTE=Clash;1755172]Originally posted by kronostime View PostPresjednici dolaze i odlaze, ostaju uspesi koji su za vas nedostizni.
Meščini da vam fali ovde malo updatea, sve neke stare godine i stare verzije.
Sad možete okačiti učesnik ABA lige, učesnik onog nekog Era Ojdanić FIBA takmičenja, učesnik EC (u pokušaju).
Ali ok, nije to loše za sportsku sekciju SNS-a."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostDa vidim nekoga u komsiluku koji je postigao ovo. [emoji3]
Da formulisem drugacije - da je iole valjao ne bi ostao celu karijeru u domacem prvenstvu. Nisam nikada cuo ni trac o interesovanju strane ekipe za Petra Bozica.
Comment
-
[QUOTE=kronostime;1755173]Originally posted by Clash View Post
Prodjite bar do Top8 EL, pa da caskamo - F4 je, jos uvek, wet dream.
Ono kad je gazda Kronos išao u školu po snegu 8 km uzbrdo i vraćao se 12 km isto uzbrdo,a vikendom išao u rudnik da radi(osim kada KK Kadinjača igra, onda se svi skupe pa slušaju radio prenos)
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostNe znam koliko je Bozic merodavan, sa obzirom da nije ni mogao igrati u boljem klubu od Partizana.
Da formulisem drugacije - da je iole valjao ne bi ostao celu karijeru u domacem prvenstvu. Nisam nikada cuo ni trac o interesovanju strane ekipe za Petra Bozica."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
[QUOTE=Clash;1755176]Originally posted by kronostime View Post
Eto deco draga šta se dešava kada omatorite i živite u nekim prošlim vremenima.
Ono kad je gazda Kronos išao u školu po snegu 8 km uzbrdo i vraćao se 12 km isto uzbrdo,a vikendom išao u rudnik da radi(osim kada KK Kadinjača igra, onda se svi skupe pa slušaju radio prenos)"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
[QUOTE=kronostime;1755181]Originally posted by Clash View Post
Gazda Kronos je ziveo blizu skole i isao je u nju.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Inače, one zastave...kao eke litije.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski