Ljudi, ajde ne gubite energiju na Losmija. Čovek zna, mi ne znamo i kraj.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nije ovde zbog reputacije :,-( zato skaces pred rudu sa fake informacijama :,-( i zamalo da zaplaces zbog toga.....evo suzu sam pustio..Sto se tice Dekkarda, znamo da manje vise svima ne zelis dobro ovde i zelis da ih kinjis, dobre ljude...da sam malo veci od toga, meni dovoljno...Ja samo zelim da imao normlane ljude koji ce nas voditi, za vas ovde nemam nikave zle namere..itd..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostNije ovde zbog reputacije :,-( zato skaces pred rudu sa fake informacijama :,-( i zamalo da zaplaces zbog toga.....evo suzu sam pustio..Sto se tice Dekkarda, znamo da manje vise svima ne zelis dobro ovde i zelis da ih kinjis, dobre ljude...da sam malo veci od toga, meni dovoljno...Ja samo zelim da imao normlane ljude koji ce nas voditi, za vas ovde nemam nikave zle namere..itd..
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostPerper je od 250 do 350
Edit: lupam naravno
Originally posted by LosmiSK View PostTo je rekao Covic i kako moze neko biti od 250-350k...Imas platu i +bonusi..Lik ne bi dosao u CZ da igra za te pare nema trika..za 250-350k..nema trika..Ovde se i pricalo kako Hapeol basnosnovno placa itd...i sad u CZ a jedan Milko sa gorim CV igrao za 350-400k Sumnjam , dok ne vidim ugovor ne verujem...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPošteno, rekao si svoje pretpostavke i ne tvrdiš da je to apsolutna vrednost oko koje se ne raspravlja.
Iznesi svoje procene o ugovorima stranaca u CZv, Ptzn i Bud (može i Ceda). Ako znaš prethodni ugovor i njega navedi (tvrdiš da je Hapoel plaćao više)
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View Post
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Ganac View Post
Iznesi svoje procene o ugovorima stranaca u CZv, Ptzn i Bud (može i Ceda). Ako znaš prethodni ugovor i njega navedi (tvrdiš da je Hapoel plaćao više)“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Jimi22 View PostGanac brat iskusno...
Samo cacne malo i pali se motokultivator...
Last edited by kronostime; 13-01-19, 14:54."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostSta bi na kraju? Jeste li skontali koliko ne znate?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment