A kako nas predstavlja u svetu i ko mu daje da me predstavlja i je l on prototip Balkanca ili ne? Mislim nemojte se zezati, da me neki gladijator tamo predstavlja. Kao popravlja sliku o nama.. Kako i koju sliku? Šta,vole nas što igra tenis dobro dečko koji je sve postigao samostalno i uz ppmoć porodice? Šta mu je država pomogla.
Novak sportista i individua kapa dole.
Novak van sporta i heroj nacije prst dole.
Jasno kao dan što se mene tiče, mene taj nigde ne predstavlja.
Onda me predtavlja i Miodrag Kostić? I on je vidjen, u mnogo jačim krugovima i isto radi za svoju dobit. I Kole je heroj nacije.
Prave od nas idiote stavljaju udarača lopte u ravan sa Teslom.
Kakvih je sve Srba bilo, njemu svaka čast ali ta sfera u kojoj je uspeo je 324 po važnosti. Nije da je uradio nešto kao Tesla od čega čitavo čovečanstvo profitira.
Nego Srbi vole malo da.. Evo bez Matića Junajted nije postojao a SMS je bolji od Nejmara.
Srbin Subotić gradi bunare po Etiopiji bravo majstore. Individalan čin prijatelji. Kad Srbin zakolje u Beču čoveka onda se ne ističe to Srbin i onda nije reprezent nacije.
Novak sportista i individua kapa dole.
Novak van sporta i heroj nacije prst dole.
Jasno kao dan što se mene tiče, mene taj nigde ne predstavlja.
Onda me predtavlja i Miodrag Kostić? I on je vidjen, u mnogo jačim krugovima i isto radi za svoju dobit. I Kole je heroj nacije.
Prave od nas idiote stavljaju udarača lopte u ravan sa Teslom.
Kakvih je sve Srba bilo, njemu svaka čast ali ta sfera u kojoj je uspeo je 324 po važnosti. Nije da je uradio nešto kao Tesla od čega čitavo čovečanstvo profitira.
Nego Srbi vole malo da.. Evo bez Matića Junajted nije postojao a SMS je bolji od Nejmara.
Srbin Subotić gradi bunare po Etiopiji bravo majstore. Individalan čin prijatelji. Kad Srbin zakolje u Beču čoveka onda se ne ističe to Srbin i onda nije reprezent nacije.
Comment