Dis vil eskalejd so kvikli.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Originally posted by MannyCalavera View PostDa se bacimo na pecenje kao Dule i bice sve OK? Kolko zive vage treba, 160? Jel ima neki bonus bambi za dijabeticare
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by bici View PostDis vil eskalejd so kvikli.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostEksuali, faster den vi ken iven imedzn.
Ps. mozda popijemo ban jer je ovo tema za prepucavanje i dizanje tenzije a mi ocigledno spamujemo jer ne dizemo tenziju i ne zajebavamo nikoga.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Pa ne znam koliko su trofeji iz perioda u trajanju od 13 godina zive vage. To bi Tosu trebali da kontaktiramo da utvrdi.
EDIT: Svako ke ne zna da se prepucava na fin i perfidan nacin i treba da dobije ban. To ni sa temom nikakve veze nema. Primer dobrog prepucavanja je bas ono od sinoc u vecoj meri. Sem zalbi na kronosa, niko se medjusobno nije vredjao, a diskusija je bila tako u duhu CZV - PAR. Za takve stvari ovo i treba da posluzi. Da ne cita onaj ko nece, nego stvari vezane za klubove.Last edited by colke995; 12-11-17, 14:51.sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostPa ne znam koliko su trofeji iz perioda u trajanju od 13 godina zive vage. To bi Tosu trebali da kontaktiramo da utvrdi.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostIgrali su preko one stvari i pre Duletovog mandata.
A koliko su sada smejurija dovoljno govori sto ne mogu da dobiju oslabljeni Partizan dvocifrenom razlikom kuci.
Samo laganica i slatke lazi ovde.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostDaj mojne da si na kraj srca. Gledaj kako pegla Limoges ove godine. Znamo da cijeg je to rada plod. Kurac bi tako igrali da nisu godinu dana slusali recitale u parku uz meze i spricer.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalksigpic
Comment
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostJa se samo nadam da ne zavrsi u kafani sa Zeljkom opet. To je najopasnije [emoji41]. Znamo kako to ide posle, hipertenzija, bordeli sa sudijama, neka baba na braniku da se zacini sve i posle chill [emoji41]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment