Da, ti me uči zvezdaštvu. Čim nestanu argumenti odmah se udara da nisam zvezdaš. Je l' ga Dule odučio ili nije? Treba biti objektivan. A prijatelju moj ja sam ovde zbog Duleta robijao mesecima i pre selidbe vas sa b92, to mi je jedna od najantipatičnijih osoba ikada, ali sam realan.
Blesingjem i Šarić sami pobede magičnog Dejana Radonjića.
A Strazbur preokrene 20 poena razlike Dejo ne ume tajm da traži.
To je čovek kome je Neptunas u Beogradu pravio 19-0.
To što se širio po ligi, pa imao je najjači sastav. Nije on toliko loš ali nije za velike stvari a nije ni toliko dobar, klasa. To nije.
I ja sam zahvalan Aleksandru i Andreju Vučiću što su sipali novac i što su od dužnika od 16 miliona napravili evroligaša. Čim su nas oni napustili, Alimpijević Čovketov je pokazao koja je Čovićeva mera.
Davidovac plej, Lesor centar.
Što, nisu bile državne pare, nego Čović dao iz džepa? Ja jesam zvezdaš ali nisam čovićevac.
Jeste Blond usralo me lupio sam. Što ne kažeš lepo bio si u pravu.
Blesingjem i Šarić sami pobede magičnog Dejana Radonjića.
A Strazbur preokrene 20 poena razlike Dejo ne ume tajm da traži.
To je čovek kome je Neptunas u Beogradu pravio 19-0.
To što se širio po ligi, pa imao je najjači sastav. Nije on toliko loš ali nije za velike stvari a nije ni toliko dobar, klasa. To nije.
I ja sam zahvalan Aleksandru i Andreju Vučiću što su sipali novac i što su od dužnika od 16 miliona napravili evroligaša. Čim su nas oni napustili, Alimpijević Čovketov je pokazao koja je Čovićeva mera.
Davidovac plej, Lesor centar.
Što, nisu bile državne pare, nego Čović dao iz džepa? Ja jesam zvezdaš ali nisam čovićevac.
Jeste Blond usralo me lupio sam. Što ne kažeš lepo bio si u pravu.
Comment