Originally posted by StefanPG
View Post
mnogo bi zdravije okruzenje bilo, jer ako nema kritike nema ni zdravog drustva,
a logicno je da ne mozemo svi isto da mislimo, tu je i forum da razmjenjujemo misljenja.
Cooper ne izrazava misljenje. Cooper samo provocira reakciju. Nije bitno da se razmenjuju stavovi ovi ili oni, bitno je da se pise o Cooperu. A ono sto Cooper pise pisu najzadrtiji navijaci Partizana. I da li je normalno da na bilo kom drugom topicu osim ovog citamo o "jbg, nemamo para, snalazimo se, ali proci ce i ovo". Pa znas, hiljade i hiljade stvarno tako i misle jer to daje smisao i njihovim jadnim zivotima.
Da li je tebi normalno da neko smatra za sebe da je vredniji od drugih samo zbog izbora kluba za koji navija? Evo ti jedan od postova, pa mi reci da li je ovakvo misljenje normalno?
Hvala, druže, puno mi znači podrška.
Mada generalno imam podršku većine navijača/forumaša i dobijam baš puno privatnih poruka podrške da nastavim kao i do sada.
Znam da je najteže pisati istinu, i da ljudi u ovoj zemlji generalno bolje prolaze ako se dodvoravaju većini, ali ja iskreno nemam većih problema osim što moram da se virtuelno šamaram sa Čovićevim svedocima koji me stalkuju i pokušavaju isprovcirati.
Mada generalno imam podršku većine navijača/forumaša i dobijam baš puno privatnih poruka podrške da nastavim kao i do sada.
Znam da je najteže pisati istinu, i da ljudi u ovoj zemlji generalno bolje prolaze ako se dodvoravaju većini, ali ja iskreno nemam većih problema osim što moram da se virtuelno šamaram sa Čovićevim svedocima koji me stalkuju i pokušavaju isprovcirati.
Kako nazivas to da mu je vec 10 puta postavljeno pitanje koja bi po njemu bila pravedna raspodela (jer se zali da je neko nepravedno zakinut) i da 10 puta ignorise i pise svoje? Sta to nije botovanje, hajde nemoj da se pravis blesavim.
Comment