Za početak da napunite ovu staru
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ivan_PG View PostPostoji dogovor sa njim da ako se odbrani Aba liga tj obezbijedi EL raskida ugovor sa Valensijom i dolazi.
Inace da prekinem sva nagadjanja ovosezonski budzet Buducnosti je 8,5 miliona.
Comment
-
Originally posted by la haine View PostZa početak da napunite ovu staru"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
-
Originally posted by Ivan_PG View PostVjeruj mi da se tresu,vec se pregovara sa Bartomeuom o A licenci,bice nam gost na utakmici protiv CSKA.
Prema nekim projekcijama cilj je da budzet dodje na vrijednost od oko 25-30 miliona do 2021.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPregovarala je još jedna njuška pa su rezultati poznati a vaša pokrivenost, bolje rečeno gledanost je jednaka nekom predgrađu (recimo ) Barselone tako da ni tu nemate aduta, gledani ste kao London skajlajnersi...
Te sezonske su uglavnom uzimali likovi (tj. podijeljene su im )koje kosarka ne zanima,sminkicama i pozerima.Takodje ljudima iz politike itd.Last edited by E1_PG; 19-11-18, 22:09.
Comment
-
Za sve one koji temu KKCZv onako sjebaše, na šalter za žalbe Nebojši, pa ga itajte da li je CZv, FMP ili kako već:
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostCujes li ti,bice nova sala,manje cijene karata,puno dostupnije.Svako ono prazno mjesto koje vidis je mjesto nekog sa sezonskom kartom,inace ovo sto se pusti u prodaju plane za sekund.
Te sezonske su uglavnom uzimali likovi (tj. podijeljene su im )koje kosarka ne zanima,sminkicama i pozerima.Takodje ljudima iz politike itd.Last edited by nebitan; 20-11-18, 08:48.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment