Da, da, pala cena, pokvariće se u frižideru, a da imao je i neugodnu povredu ramena! Klasično grobarsko spinovanje i šablon. Svakom igraču koga dovode je toliko pala cena da samo što on ne treba da plati njima da igra (mada imali smo i takve tvrdnje, sa njima ništa nije nemoguće). Koliko je Radonjiću pala cena, mora da ga je Bayern pokupio za $100k. Nisu treneri igrači koji imaju igrački vek tu do 32-33 godine ili se teže povređuju pa da im pada tako cena...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by la haine View PostDa, da, pala cena, pokvariće se u frižideru, a da imao je i neugodnu povredu ramena! Klasično grobarsko spinovanje i šablon. Svakom igraču koga dovode je toliko pala cena da samo što on ne treba da plati njima da igra (mada imali smo i takve tvrdnje, sa njima ništa nije nemoguće). Koliko je Radonjiću pala cena, mora da ga je Bayern pokupio za $100k. Nisu treneri igrači koji imaju igrački vek tu do 32-33 godine ili se teže povređuju pa da im pada tako cena...
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by la haine View PostPao ti je kvalitet, ja bih za ovo banovao sam sebe da sam na tvom mestu, bar simbolično 24h.
Kaže Lee Cooper Trinki 160$ hahaha car
Za to vreme, tebi i jos nekolicini je glavna preokupacija bila - Partizan.
Ima nade za vas da cete izaci na pravi put."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostCooper ti je najbolji da ga vodis na jacpi u kupovinu. Sredice da ti seljak pokloni krompir i da ti u 3 rate isplati sto si kod njega bas kupio.
Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkLast edited by kronostime; 28-10-18, 13:43."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment