Originally posted by Antona
View Post
On je vec dobio ban zbog toga i ovo je ponovio..lik je ono..da ne govorim..smesan..takvi nisu potrebni nigde..kamoli na sportskom forumu...sramotan lik i sramotan postupak Kronosa...ej...on mi da ban sto sam napisaona njegovo da jasem njega i forumase, da cu ga tek jahati..za 10 dana..za psovanje majke i zene nista....Lik zbog ponavljanja prekrsaja i psovanja treba da bude izbacen iz foruma..sta vise, mislim da su on i Jimi iste osobe...ili bar istog kapaciteta..
Ja iznosim svoje misljenje..niti nameravam da njihovo promenim..dok god su takvi u hali ili na forumu, normalni ljudi ce biti van toga..gledao sam brdo meceva svuda po evropi,ali ovo sto ima ovde..to nema nigde...ko ima zeludac za to, on ide..ali generalno to je ne dao Bog..
Kazem, da sam dobio ban pre nego sto sam mogao poslati....sustina svega...apsolutno sam siguran da se reputacija nije mogla, bar mislim da se reportuje...vec da mu je posla poruku..koju on ''ne moze da procita'' pateticno..i zalosno...ali to su oni...ovde mogu da mlataraju..i to je to...
Comment