On je ko Superhik, krade od siromašnih i daje bogatima. A zna se ko ima viška državnih sponzora. Partizan, naravno. [emoji41]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ali naterati za samo 4 godine dominacije Bontija da navija za Buducnost, neprocenljivo.. Covic bog, inace Zagorac takodje najavljuje titulu, sa dolaskom Harisa i jos jednom cetvorkom Bokanov i Ostoja- Vucicev klub zaista staju u prvi red favorita. Od ostalih vesti koje me zainteresovase mali Rebec pokidao, voleo bih da ga vidimo u Zvezdi naredne sezone, ionako za skuplju opciju para necemo imati.
Comment
-
I na kraju, šta bi sa Stefanom Jankovićem? Gde je on i šta radi?
#Kucmo na vrata zaboravljenih sportista#SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Nema sta, bruka jeste. Pazi molim te, na Severu nisu mogli da se vide pa dosli na Jug da vode tribinu uz pdrsku zandarmrije... Uzimali pare igracima i kao sasvim normalno. Zamislite samo sta se radi na Severu. Ljudi dobili firmu za niskogradnju ej.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostNema sta, bruka jeste. Pazi molim te, na Severu nisu mogli da se vide pa dosli na Jug da vode tribinu uz pdrsku zandarmrije... Uzimali pare igracima i kao sasvim normalno. Zamislite samo sta se radi na Severu. Ljudi dobili firmu za niskogradnju ej.
Veteranov tvit , kao suština onoga što se čulo sinoć . A verovatno je ovo samo vrh ledenog brega
I naravno da ovo nije stanje samo na jednoj strani brda
Comment
-
Dve veoma indikativne izjave:
" Jesi ti uzimao pare od igrača?
- Paaaa jesam." i
" Nijedna biografija nije blistava."
S ovim je završena svaka priča.Last edited by dekkard; 05-10-18, 18:59.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment