Pa ko spada u najbolje aba sudije?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostKako da ne ...zaboravio si onu utakmicu u Podgorici kad su vam okrenuli +7 .Mislim , baš pomenuti gospodin iz Dubrovnika , koji voli da se opusti malo uz žensko (plaćeno) društvoLast edited by kronostime; 30-09-18, 14:37."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostNe smeta ti plaćeno i razlog za to plaćanje ?
(Luka 6,37)
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostObrknežević je jedan od naših najboljih sudija, ako ne i najbolji. Potpuno nepristrasno sudi, zato mnogima smeta.
Znači... kada bi sudio pristrasno, mnogima ne bi smetao.
Što volim ovu zdravu, seljačku, neprskanu logiku...
Oberknežević verovatno zna da sudi, ali to ne pokazuje na mnogimtm utakmicama. Zato i jeste govnar. Ober govnar.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostOvo bre kao da su neki drugi grobari Ja ovakve ne poznajemSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostZnači... kada bi sudio pristrasno, mnogima ne bi smetao.
Što volim ovu zdravu, seljačku, neprskanu logiku...
Oberknežević verovatno zna da sudi, ali to ne pokazuje na mnogimtm utakmicama. Zato i jeste govnar. Ober govnar.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostA nisam,Buducnost mi je na prvom mjestu.Otac mi navija za Partizan citavi zivot pa sam od njega malo pokupio simpatije prema tom klubu ali nisam navijac u pravom smislu.
Originally posted by dekkard View PostKoju logiku voliš, onu koju ti primenjuješ? U tom slučaju složiću se sa time kako je opisuješ. Bio sam fin, kad sam rekao mnogima mislio sam na Partizan i njegove filijale. Nadam se da je sada jasnije.
Logika mu jeste na mestu. Ako mnogima smeta jer nepristrasno sudi, smetace malom broju ako sudi pristrasno.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostPartizan, Dajnamik, Borac... ima ih još širom Srbije, svi do jednog pod patronatom crno - belih.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment