Originally posted by darko pancev
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Gledam utakmicu CZv - Cibona, kad tamo u Ciboni igra Gilbert (Žilbert) i stvarno moram da priznam vizionarstvo DVu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Kakav mec u Malagi, kao da sam na Marsu, sledeca tekma mora biti Solun da se vratim na nas nivo..koji je ono svet...10k ljudi..svi u majcama, onim najskupljim..kupuju, zena i baba vise nego nasih navijaca na 10tekmi...svi srecni, svi se znaju vidi se..hala da se useres kao i ceo grad....Bas sve pozitivno..ja sam bio na jedan mec sa curom, oko140e sam im ostavio..sto kroz karte, hranu,majce, solje itd..i opet bi..dok ovim nasim i 500dinara je puno...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
-
Originally posted by Ivan_PG View PostPodsjecaju bas,mene makar.Ne moze im Vucic nista,dzaba se trudi institucija je institucija.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Originally posted by Ivan_PG View PostNe znam ko ti je to,samo znam da Partizan igra brutalno i da je to dobro za regionalnu kosarku.Ko zna mozda to bude dobro po vas a mozda i ne.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment