Pitaj Coopera, i molim bez Tegeltijinih mašta može svašta excel tabela. Trenutno od države imate MTS milion i 700k NIS. Mi smo do ove godine imali MTS 700k.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bilo bi zanimljivo videti sponzorske i donatorske pare koje su legle na račun Partizanu u periodu 2000 - 2010....
P.S. kada kažem videti pare mislim na iznos koji je tih godina Partizan dobijao, može i excel tabela.Last edited by nebitan; 18-09-18, 13:06.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
A sto je to uopste bitno? Drzava upravlja i jednima i drugima i ima pravo da u skladu sa svojom voljom vise ulaze u jedne a manje u druge.
Logicno bi bilo da ako je neko zadovoljan da trazi privatizaciju i drugog vlasnika po svaku cenu, ali s obzirom da to toga nije doslo mozemo zakljuciti da su i jedni i drugi zadovoljni i sa vlasnikom i sa ulaganjima.
Comment
-
Bogatstvo foruma je u različitosti mišljenja, pa makar i pogrešnog, vremenom će evoluirati svak onaj ko želi da nešto shvati, nauči. Ko ne želi brzo će odustati od pisanja nebuloza.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Comment