Nikad jaca Saragosa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bounty hunter View PostDobrotm
A jesu li i Tarlać i Trifa loši ljudi, alkoholičari i loše se oblače?
Da znamo na vreme...
Za Trifu takođe možeš da saznaš kako je tekla njegova igračka karijera a zatim i trenerska pa takođe u skladu sa tim činjenicama da zaumeš stav a ne stalno da nas pitaš.
Sebe baš precenjuješ, onako...šta bi čike u belom (neki i ne preferiraju belo) rekli za ovu rečenicu gde sebe vidiš u množini.Last edited by nebitan; 08-09-18, 20:34.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPošto pomno pratiš Zvezdu, iako si balavac možeš guglanjem da saznaš kako je Tarlać došao u Zvezdu te kako i kada je otišao.
Za Trifu takođe možeš da saznaš kako je tekla njegova igračka karijera a zatim i trenerska pa takođe u skladu sa tim činjenicama da zaumeš stav a ne stalno da nas pitaš.
Sebe baš precenjuješ, onako...šta bi čike u belom (neki i ne preferiraju belo) rekli za ovu rečenicu gde sebe vidiš u množini.
Kad već usput zoveš druge balavcima i pričaš o belim mantilima, zamoli ih da ti pojačaju dozu za koncentraciju i pamćenje jer ti siroma opet ništa nisi razumeo
Ja ću ti dati hint, a ti razmišljaj - Zvezdine legende, Moka, Tarlać, Trifa, loše se oblače, kiselo grožđe, krema za staračke pege, alkohol...
@Laza iz Kaća
On je i naša i vaša legenda.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostOvo večeras uopšte nije bilo loše... uzimajući u obzir da smo igrali bez 4-5 jako bitnih igrača.
Na 1 i 5 imamo stvarno dva odlična lika, nisu loši ni u odbrani, skaču, borbeni su, u napadu izuzetni. Lendejl je 1 na 1 nekoliko puta poslao Vaskeza i opnog Kubanca po burek, fina igra i leđima i licem ka košu. Pejdž zna i da razigra i da izrešeta koš kada treba. Još malo da se naviknu na suđenje (koje je bilo prilično čudno) i biće to OK.
Hrabri Vanjina igra, dosta je zreliji, čini se da ne srlja onoliko, dobra selekcija šuta i iako ova tekma nije pravi reper - dosta bolja i odgovornija igra u odbrani. Odlično je nekoliko puta zaustavio akcije za Seibutisa koji nas je zatrpao u prvom, ispratio ga je snažno kod nekoliko ulaza kada ovaj nije mogao da iznese loptu do obruča.
Dobar je bio i Nikolić, Gagić u odbrani, Pecarski, Aranitović i gavrilović solidni. Nadskakali smo ih, imali nešto lošiji šut, slabo suđenje i skroz skražen roster bez ijedne trojke - i opet smo se mi pitali za pobedu jer smo imali +6 par minuta do kraja. Neiskustvo i pravljenje faulova na njihovim najboljim izvošaćem slobodnih su presudili.
To kretenisanje za šampiona pripremnog perioda prepuštamo kraljevima koji su košarku počeli da prate od skoro.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostKad već usput zoveš druge balavcima i pričaš o belim mantilima, zamoli ih da ti pojačaju dozu za koncentraciju i pamćenje jer ti siroma opet ništa nisi razumeo
Ja ću ti dati hint, a ti razmišljaj - Zvezdine legende, Moka, Tarlać, Trifa, loše se oblače, kiselo grožđe, krema za staračke pege, alkohol...
@Laza iz Kaća
On je i naša i vaša legenda.
Ovo je tvoj post na koji sam se ja naslonio prilikom komentarisanja:
"Dobrotm
A jesu li i Tarlać i Trifa loši ljudi, alkoholičari i loše se oblače?
Da znamo na vreme."
Ako znaš nešto o porocima nekog našeg bivšeg košarkaša napiši i ime ili ne lupaj.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostKlinac...
Ja napišem jedno, a ti odgovaraš kao ona gluva baba iz vica "šio mi ga Đura"...
Nemam ni želju ni volju da ti pomognem da shvatiš poentu nečega napisanog prostim narodnim jezikom i time ću prekinuti ovu kretensku diskusiju.
Jbg, pripiši to tome što sam loš ćovek.
Comment
-
Mornari doveli Djordja Drenovca i time zavrsili sa rosterom za naredni sezonu.
Carrington, Spight
Koeing, Vranjes, Bakic
Shepard, Drenovac
Mornar, Micovic, Pavic
Lukovic, Vujosevic
+Mugosa
Fina ekipica.
Partizan je ekipa sa daleko vecim budzetom od njih, i svakako su favoriti za to 4. mesto, ali mozda im Mornar pomrsi racune.
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostMornari doveli Djordja Drenovca i time zavrsili sa rosterom za naredni sezonu.
Carrington, Spight
Koeing, Vranjes, Bakic
Shepard, Drenovac
Mornar, Micovic, Pavic
Lukovic, Vujosevic
+Mugosa
Fina ekipica.
Partizan je ekipa sa daleko vecim budzetom od njih, i svakako su favoriti za to 4. mesto, ali mozda im Mornar pomrsi racune.Last edited by Antona; 09-09-18, 14:22.
Comment
Comment