Oooooooj komsije, jel unistavate sad mts kartice Tesla tablete? Ne daju pare ni Bata da se skine, bruka
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Osuđujem svačije vređanje porodice, to je granica koja ne sme da se prelazi. A ako nešto ne podnosim to je relativizacija zločina/neprimerenog ponašanja u šta mi spada ovaj iskop. Znam Mark da si bolji od toga.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Apsolutno da nije mesto tema KKCZv prelazni rok na kojoj će se pisati o Zagorcu, jednostavno jer nije bio u priči sa nama, više je za temu pomračenje uma...jer to spada u to sitno zezanje.
Moguće i da su kompleksi ali je malo uzoraka da bih kao laik presudio da li je ili nije, to je mogao neki psihijatar/psiholog već ko je za to stručan.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostApsolutno da nije mesto tema KKCZv prelazni rok na kojoj će se pisati o Zagorcu, jednostavno jer nije bio u priči sa nama, više je za temu pomračenje uma...jer to spada u to sitno zezanje.
Moguće i da su kompleksi ali je malo uzoraka da bih kao laik presudio da li je ili nije, to je mogao neki psihijatar/psiholog već ko je za to stručan.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostPazi, ne mozes uopste znati da li sam ja strucan ili ne. I apsolutno se ne bih slozio da je mali uzorak, radite slicne stvari duzi vremenski period. Definitivno kompleks.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Zato ti ljudi izmedju ostalog i navijaju za te klubove, da bi mogli drugima da govore "imate kompleks, buhahaha "
Kad smo vec kod ove teme, koliko je gromoglasno najavljivano da je sada Partizan prvi favorit sa Samardom, Zagorcem, Millerom, a sad nema nijednog od njih trojice.
Pisao sam vec o tome da je to deal koji ne odgovara ni Partizanu ni Zagorcu. Prvi nisu klub koji ide na trofeje, glavno je napuniti statisticke kolone nekim igracima. Drugi niti bi mogao da bude Bog i batina (a to on zeli) niti zeli da se vraca u ABA ligu.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostZato ti ljudi izmedju ostalog i navijaju za te klubove, da bi mogli drugima da govore "imate kompleks, buhahaha "
Kad smo vec kod ove teme, koliko je gromoglasno najavljivano da je sada Partizan prvi favorit sa Samardom, Zagorcem, Millerom, a sad nema nijednog od njih trojice.
Pisao sam vec o tome da je to deal koji ne odgovara ni Partizanu ni Zagorcu. Prvi nisu klub koji ide na trofeje, glavno je napuniti statisticke kolone nekim igracima. Drugi niti bi mogao da bude Bog i batina (a to on zeli) niti zeli da se vraca u ABA ligu.Last edited by mark !t zer0; 29-11-17, 17:13.sloboda ili ništa
Comment
Comment