Potpisao je Janković, a zašto nije još objavljeno, pa verovatno jer imate 2 BAT-a aktivna. Čekate prvu priliku da skinete to na jedan dan, registrujete šta imate i opet pod BAT zabranu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bounty hunter View Post
Bolji ti je bio prošli put argument kada si me molio na pp da prestanem da te prozivam zbog neznanja i pisanja neistina...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostAuu, pa ti si neki tezi slucaj
I tako svaki put raspravu u kojoj nema argumenata završimo ili plakanjem preko pp ili ovako qrčenjem na suvo.
A činilo se da je kul lik...Last edited by bounty hunter; 30-08-18, 17:55.
Comment
-
Originally posted by la haine View PostPotpisao je Janković, a zašto nije još objavljeno, pa verovatno jer imate 2 BAT-a aktivna. Čekate prvu priliku da skinete to na jedan dan, registrujete šta imate i opet pod BAT zabranu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View Post
I tako svaki put raspravu u kojoj nema argumenata završimo ili plakanjem preko pp ili ovako qrčenjem na suvo.
A činilo se da je kul lik...
Verovati tebi je isto što i onom vašem sektašu što vodi internu tv Partizan, znači nemaš kredibilitet na reč...Last edited by nebitan; 30-08-18, 18:13.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostI ovim dolazimo do toga da je Crvena zvezda i prošle godine bila prava legija stranaca.
Pa oni su protiv Valensije igrali sa 7 stranaca - Feldin, Antić, Enis, Bjelica, Ročesti, Omić i Lesor.
I to bi bio kraj priče o razvijanju naših mladih košarkaša.
Comment
-
Nije da imam neko visoko misljenje o sebi , ali u ovakve rasprave ne ulazim..Ispod su mog renomea...tako da Bounty nadji nekog sa kojim se mozes iglati..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostNije da imam neko visoko misljenje o sebi , ali u ovakve rasprave ne ulazim..Ispod su mog renomea...tako da Bounty nadji nekog sa kojim se mozes iglati..
Ako ćemo pošteno - ja tebe nisam ni čačkao, niti sam se iglaotm sa tobom. Sam si i ušao i izašao, vidi na prethodnoj strani.
A znaš dobro kako se i prošli put završilo
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostDa li to znači da je dobio ispisnicu iz Zvezde ili da je dobio na sudu pa je slobodan u izboru sredine ili je u pitanju opet kakva salveta?
Comment
-
Originally posted by la haine View PostVerovatno je dobio na sudu slobodu, nemam pojma. Realno svaki naš igrač može u bilo kom momentu da dobije izlaz iz ugovora zbog kašnjenja, samo do sada niko nije bio tolika džukela da to i koristi.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment