Originally posted by Cooper
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hteo si sigurno da kazes...sta napravisMO od topika.
Koji nikada i nije trebalo da se otvori, uzgred receno, nemamo mi tu svest.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ovu temu doživljavam kao kavez (ne oktagon) ili čak kao vreću za boks gde će pojedinac da si "izduva" kao mesto za zezanje i gde je dozvoljeno slobodnije izražavanje, pa čak i sitno podbadanje ali negde se mora postaviti granica. Mislim da temu ne treba zatvarati ali da modovi postave ogradu, gde prestaje zezanje a počinje ban.
Zdravlje bilo koga je jedna od granica (što se mene tiče).SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ma dzabe sva ta prica. Da ponovim, ideja mozda i nije tako losa, ali nemamo mi tu svest, ne pojedinacno, vec kolektivno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Zdravlje bilo koga, sovinizam, spustanje komunikacije na nivo uvreda i prostakluka nisu dozvoljeni ni na ovoj, ni na drugim temama.
Ovo je, pre svega, tema za medjusobno peckanje po navijackoj osnovi.
Da ponovim reci mog premudrog i mnogopostovanog Komse:
Kada u vama prevlada gremlin ili Simsala Grimm, kada u vama prevlada zli patuljak ili zločesti gremlin i požele da nešto komšiji kaže duhovito i zajedljivo, a opet sa dozom pristojnosti... iskoristite ovaj kauč gde će samo "teška krivična dela" biti kažnjiva.
Nije primreno nazivati nekoga: musavac, gurbet, Mustafa...
Na ovoj temi je dozvoljeno medjuklubsko prepucavanje i patkometrija, sto automatski povlaci ban za isto na ostalim temama.
Naravno, i pisanje na ovoj temi ne sme da predje granice utvrdjene Pravilnikom Foruma: medjusobno vredjanje, psovanje i prostakluk.
Želimo vam uspešno mačevanje...veselo trolovanje pa i stalkovanje. Uživajte u novoj temi!
P.S. možda naslov teme nije originalan, možda i nije najbolji ali to vas ne bi trebalo sprečiti u originalnim i duhovitim dosetkama.Last edited by kronostime; 07-08-18, 13:33."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Tema je vise nego odlicna, samo bi na prvo vredjanje banovao..Moze trolovanja, zezanja i sale ali neke uvrede ne, to zavisi pre svega od admina...
Da nema ove tema, ne bi ni bilo grobara na ovom forumu sem Kronosa..ovako ih ima 4-5..pa da ih odrzavamo koliko toliko u zivotu, na kraju sezone ce i onako sami pobeci3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostTema je vise nego odlicna, samo bi na prvo vredjanje banovao..Moze trolovanja, zezanja i sale ali neke uvrede ne, to zavisi pre svega od admina...
Da nema ove tema, ne bi ni bilo grobara na ovom forumu sem Kronosa..ovako ih ima 4-5..pa da ih odrzavamo koliko toliko u zivotu, na kraju sezone ce i onako sami pobeci"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Comment
Comment