Andjus?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Cooper View PostStavljao je Čova i 1000 dinara karte za svoj FMP, pa su čak i neke pesmice pevane.
Posle je uleteo u zvezdu, podelio besplatne sezonske i ajfone za najvernije i od tada je bogSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Kakve to veze ima sa bilo čime, zašto odmah spinujete, neverovatni ste. Kako bi ste voleli da se Čović pokupi iz Zvezde, pa ta želja je tako slatka, ali džaba Pazi molim te, vade kao argument jedan slučaj (može i dva-tri), protiv toga imamo godine najstrašnijeg bahaćenja, klub koji kada je bio na vrhuncu moći nije pitao, samo otimao. Kojem je to bio modus operandi, a sad kad tako više ne ide, gledate nas da zavadite pa da ako može vratite stare običaje.
Comment
-
Zamrzivač je jedna korisna stvar koju su ljudi s razlogom izmislili, a lik koji je pisao tekst je amater. Svojim neveštim pisanjem je ozbiljnu temu pretvorio u sprdnju. Kleptomanija je obično sitna krađa, čisto da se zadovolje neke bolesne potrebe, a vama više priliči razbojništvo (može i oružano).
https://sport.blic.rs/kosarka/domaca...jurasa/89fjjet
Comment
-
Originally posted by la haine View PostZamrzivač je jedna korisna stvar koju su ljudi s razlogom izmislili, a lik koji je pisao tekst je amater. Svojim neveštim pisanjem je ozbiljnu temu pretvorio u sprdnju. Kleptomanija je obično sitna krađa, čisto da se zadovolje neke bolesne potrebe, a vama više priliči razbojništvo (može i oružano).
https://sport.blic.rs/kosarka/domaca...jurasa/89fjjet
http://www.telegraf.rs/vesti/1100336...-tv-kopernikus"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by la haine View PostMolim te, porediš lični sukob (ovaj mu na televiziji udara na porodicu) sa premlaćivanjem sudije jer nije svirao po notama kojima ste vi zamislili da treba. Neozbiljno.
Comment
-
Ne hvalite se da ste nas i sa onim odmrznutim klubom prešišali po veličini duga
KK Crvena Zvezda stoji da je ucesce grada i ministarstva omladine i sporta u 2017 , tacno 1.100.000 evra plus 150.000 kroz druge donacije . Njihov ugovor sa Telekomom je zalozen za kredit u AIK banci . Zvezdini ukupni proslogodisnji prihodi su bili oko 8 miliona evra, rashodi oko 7 ali je ukupan dug preko 4 miliona evra .
Zvezda ima ogromne dugorocne obaveze, zbir njihovih dugova iz predhodnog perioda, zatim bruto ugovorene naknade za ugovore sa profesionalnim sportistima u buducem periodu kao i menadzerske provizije koje dospevaju u narednim godinama prelaze 12 miliona evra.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostUkrade vam ceo klub, sakrije ga u zamrzivač i posle mi kleptomani.
E, moji cigani.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Originally posted by Cooper View PostNe hvalite se da ste nas i sa onim odmrznutim klubom prešišali po veličini duga
KK Crvena Zvezda stoji da je ucesce grada i ministarstva omladine i sporta u 2017 , tacno 1.100.000 evra plus 150.000 kroz druge donacije . Njihov ugovor sa Telekomom je zalozen za kredit u AIK banci . Zvezdini ukupni proslogodisnji prihodi su bili oko 8 miliona evra, rashodi oko 7 ali je ukupan dug preko 4 miliona evra .
Zvezda ima ogromne dugorocne obaveze, zbir njihovih dugova iz predhodnog perioda, zatim bruto ugovorene naknade za ugovore sa profesionalnim sportistima u buducem periodu kao i menadzerske provizije koje dospevaju u narednim godinama prelaze 12 miliona evra.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostA koje ste prihode vi kao klub (Partizan) imali pa ste smanjili dug, ovde vidim pozitivno poslovanje razlika nekih milion jura a na kraju piše povećali dugovanje...nelogično...a da malo smanjiš barone, čuj "prelaze 12 miliona" možda krvnh zrnaca...
Comment
Comment