Realno priča je sasvim ok, kontam ima neko ko će poverovati, samo ovo ko je kome napravio problem i gde treba da ide na doradu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Svako ko je malo vise "zalazio" po Beogradu, vrlo dobro zna ko su milogorci.
Da, sverceri praska za pecivo i ljudi koji su priznali Kosovo.
Satro braca kojima je cuka ljepotica, a ne izbijaju iz NASEG glavnog grada.
Fuj!
Ali, da imamo coveka na vrhu, sve bi ih proterao u njihovu lijepu, pa neka odande suruju sa njihovom bracom.
Comment
-
Zašto ti deluje nelogično da ste pokušali da ga dovedete za džabe jer je Zvezda dugovala pare, a da je Čović to saznao i platio igraču potraživanja i onemogućio mu raskid ugovora? Onda ste vi da vas ne bi uhvatili sa rukama u tegli pravili se blesavi, pa čak optužili igrača da se on vama nudio. I sam si tvrdio da on kod nas zarađuje tri puta više, realno jači smo igrački i imamo veće šanse za osvajanjem trofeja. Reputacija koja vas prati nije sjajna, dugujete i vi i bogu i narodu, a trenutno imate i jedan BAT na snazi. Šta je njegov motiv da se vama nudi? Da ga trenira Čanak
Comment
-
Ovo nije smelo da se desi ovako. Rekao sam već da je dečku nanesena ogromna šteta i sad Vujičin smišlja šta će da napiše, kako da odbrani neodbranjivo. On je kod nas sledeće sezone viđen možda kao prva četvorka, sada Čović može da mu se usere u život. Neće on igrati, neće Partizan imati igrača, a nećemo ni mi imati igrača. Zbog igrarija i šiljenja one stvari pojedinaca.
Comment
-
Originally posted by Jimi22 View PostSvako ko je malo vise "zalazio" po Beogradu, vrlo dobro zna ko su milogorci.
Da, sverceri praska za pecivo i ljudi koji su priznali Kosovo.
Satro braca kojima je cuka ljepotica, a ne izbijaju iz NASEG glavnog grada.
Fuj!
Ali, da imamo coveka na vrhu, sve bi ih proterao u njihovu lijepu, pa neka odande suruju sa njihovom bracom.
Jel ovo normalan odje nacin komunikacije
Comment
-
Originally posted by la haine View PostOvo nije smelo da se desi ovako. Rekao sam već da je dečku nanesena ogromna šteta i sad Vujičin smišlja šta će da napiše, kako da odbrani neodbranjivo. On je kod nas sledeće sezone viđen možda kao prva četvorka, sada Čović može da mu se usere u život. Neće on igrati, neće Partizan imati igrača, a nećemo ni mi imati igrača. Zbog igrarija i šiljenja one stvari pojedinaca.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostBravo momcino! Veliki Srbine!
Jel ovo normalan odje nacin komunikacije
Ima i normalnih naravno, ali vidim da posle priznavanja "gospodin" je i dalje na vlasti. Jednoglasno!
Nisam ja neki veliki Srbin, ali ti nisi "to".
Kosovo je svetinja, bar za mene.
Veliki deo moje familije je pre nekoliko vekova dosao u Sumadiju, pretezno ridji i visoki ljudi, a to je za nas SRBE karakteristicno(a to jako malo ljudi).
A vi uzivajte u EL i kontejnerima sa bananama, kao i u vasoj lijepoj(valjda se tako pise, po " vasoj azbuci"), necete jos dugo.
Comment
-
Originally posted by Jimi22 View PostCisto da se zna ko su i sta su.
Ima i normalnih naravno, ali vidim da posle priznavanja "gospodin" je i dalje na vlasti. Jednoglasno!
Veliki deo moje familije je pre nekoliko vekova dosao u Sumadiju, pretezno ridji i visoki ljudi, a to je za nas SRBE karakteristicno(a to jako malo ljudi).
A vi uzivajte u EL i kontejnerima sa bananama, kao i u vasoj lijepoj(valjda se tako pise, po " vasoj azbuci"), necete jos dugo.
Comment
-
Originally posted by Jimi22 View PostCisto da se zna ko su i sta su.
Koga bre boli ona stvar za tvoju životnu priču i odakle su se spustili neki kozojebi, koje su visine i kakve su im ruse kose, banane i kontejneri...
Košarka burazeru, zona, bonus, preko pola, posed... alo, zemljak - pikenrol nije obrok iz Meka.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostKoga bre boli ona stvar za tvoju životnu priču i odakle su se spustili neki kozojebi, koje su visine i kakve su im ruse kose, banane i kontejneri...
Košarka burazeru, zona, bonus, preko pola, posed... alo, zemljak - pikenrol nije obrok iz Meka.
Comment
Comment