Na pragu ste jos jedne tuzne sezone #vistespremni
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Originally posted by kronostime View PostJa, vala, komso, a ovi, sto ih uzeste u zadnjih par dana, su cekali u "Miksalistu" i okolnim parkovima, pa su, zbog toga, vrlo jeftini?[emoji3]
Послато са GT-I9515 уз помоћ ТапатокаSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostNa pragu ste jos jedne tuzne sezone #vistespremni
Ono sto mi zovemo "tuzna sezona", kod vas je standardna.
Desi se po neka bolja = ali retko."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostOno sto mi zovemo "tuzna sezona", kod vas je standardna.
Desi se po neka bolja = ali retko.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostTaj ne dolazi ispod milion.
Zvezda u prvom i drugom timu sada ima preko 10 stranaca.
Cedevita mislim 8 ili 9.
Onda Futura itd.
Što se budžeta tiče tu Zvezda za svoja 2 tima ima na raspolaganju oko 9 miliona, Budućnost oko 5, Cedevita oko 3 i po, pa Mornar, Olimpija, Partizan oko 2, Igokea oko 1,5...
Sto znaci da je ovim dokazano da je ceo post jedno lupanje. Vise srece drugi put.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Cedevita mislim 8 ili 9.
Onda Futura itd.
Što se budžeta tiče tu Zvezda za svoja 2 tima ima na raspolaganju oko 9 miliona, Budućnost oko 5, Cedevita oko 3 i po, pa Mornar, Olimpija, Partizan oko 2, Igokea oko 1,5...
Comment
-
Cedevita mislim 8 ili 9.
Onda Futura itd.
Ja sam prvi koji ovde kririkuje upravu kkcz i kukanje da para nema i sl, ali ti si brate otplovio u deep space.
Zvezda nece imati vise od 2.5 milke do 3 za igrace i strucni. Sve ostalo je administracija, putovanja i sl.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostOvim povučenim brojevima dodati i Rakočevu osmicu...
@aha, a Cedevita sa 2 tima ima 3,5 miliona, a Buducnost 5 sa jednim timom. Smisli neki pametniji klovn-post pa se javi.Last edited by blond; 04-08-18, 17:12.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostNije dobro za tvoje zdravlje da verujes u ovo sto si napisao. Kakvih bre devet miliona hahhahaahah.
Ja sam prvi koji ovde kririkuje upravu kkcz i kukanje da para nema i sl, ali ti si brate otplovio u deep space.
Zvezda nece imati vise od 2.5 milke do 3 za igrace i strucni. Sve ostalo je administracija, putovanja i sl.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment