Jedva cekam da cujem koje su cifre u pitanju, valjda ce se Obren (ili kako se vec zove novi prezidente KKP) ugledati na gospodina Nebojsu i sve prezentovati transparentno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ricma View PostTim za koji kazu da sa Zagorcem i jos jednim pojacanjem puca na titulu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostZakazao vaš predsednik O stoja KZŠ za 16.00 časova (ako ne grešim) ili je Samardo biivši li Mutinjo...a možda i Zagor budući?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostIako BATovani, Zagoru ga zatjera(še), kako izgleda neki će izgube gradske izbore (off na offu)"We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostSumnjam da je ovo za Zagorca ispod 300k po sezoni, najverovatnije 400k“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Carcosa View PostPala je i Kadinjaca, ali nikad nece Zeleznik! P.S. Valjda je off-iranje danas dozvoljeno, secas se kako su u srednjem veku kraljevi abolirali gresnike na dane velikih proslava...A posto Komsa ocigledno danas slavi Svetog Zagorca Nebatovanog, moze valjda barem tebi da progleda kroz prsteSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
http://www.b92.net/sport/kosarka/ves...nav_id=1326029
Verovatno je snimano relativno pre, ali me zaista cudi kako juce nije izdao saopstenje u kome mu je Partizan kriv za sinocni poraz.sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View Posthttp://www.b92.net/sport/kosarka/ves...nav_id=1326029
Verovatno je snimano relativno pre, ali me zaista cudi kako juce nije izdao saopstenje u kome mu je Partizan kriv za sinocni poraz.
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment