Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Neko pomenu da će gospodin Mačuan da pomogne u saniranju dugova a ja velim: neće moći, istapijao se na nekoj svadbi...
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNeko pomenu da će gospodin Mačuan da pomogne u saniranju dugova a ja velim: neće moći, istapijao se na nekoj svadbi...
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPreviše se sinko baviš Partizanom. Previše mrziš i živiš u nekakvom ubeđenju. Ako ti je lakše, jeste vi ste [emoji459] velesila jel ti sada ego zadovoljen.
Toliko se baviš nama da nemaš pojma ni ko su vam rivali, eventualna pojačanja, novi trener...
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNeko pomenu da će gospodin Mačuan da pomogne u saniranju dugova a ja velim: neće moći, istapijao se na nekoj svadbi...
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostSinko , ne bavim se ja Partizanom , samo reagujem na postove dvojice forumaša.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostPored ovakve mlade i ja bih imao probleme s ledjima.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSreća da ti žena ne prati forume, inače bi i ti imao problema sa leđima..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment