Politicko hapsenje bez osnova,zato i jesmo banana republika
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma to za Grbovica se ocekivalo ne bi dzabe bio u kampanji, mene interesuje a i dalje bez odgovora od realnih grobara sta bi sa Kadinjacom? Dugovi se smanjuju preko noci dovode pojacanja isplacuju vajld karte a klub zadnje dve godine prodao samo pretplatne karte bez i jednog velikig transfera. Odakle pare? Znate ono isto pitanje sto ste vi postavljali Zvezdi zadnjih nekoliko godina, nemoj sad da se povlacite.
Comment
-
Jebes Kadinjacu, jos jedan poraz...skoro svi izginuli, iako dismr bar si ziv i sve to bez UPPR-a ...a kao Zvezda mezimceSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ica View PostUzivanje je čitati grobarske komentare na pitanje odakle pare"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Najfascinantnija je magija kojom je smanjen dug za 4 meleona, a nemaš nikakve prihode godinama. Dobar dan i vama. [emoji41]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostTepić i Novica... fale još Tripko, Jan i Lazme.
Flešbek od pre 10 godina kada su se golobradi klinci plasirali u top 8 EL (što danas neki koji dobijaju ogromne novce, dovode iskusne strance iz najboljih evropskih klubova, prave preskupe timove... predstavljaju za nenadjebiv uspeh jer im se jednom omaklo)
Klub bio bez generalnog sponzora, nigde novca, igralo se za stipendiju...
Utakmica iz te sezone protiv CSKA, dresovi na mestu sponzora prazni.
Ali srca puna.
u
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostSvaka cast, verovatno ove reklame od Komercijalne banke na kapicama reketa i AIk Banke na centru zaboravili da odlepe jer je KKCZ igrala u cipiripiju prethodni dan. Ili su ipak vasi sponzori ali su igracima davali po 10 cekova da imaju za Maxi da kupe kikirike na rate.
Dobro bre kralju, možeš ti da meriš patkicu koliko hoćeš, ali Partizan je igrao EL bez generalnog sponzora. Pogledaj dresove, samo Partizan Beograd i prezime.
To je tako bilo.
Prosek godina jedva nešto preko 20. I klinci izbore top 8. E, to je uspeh.
Čuš njega, ima reklama po terenu
Comment
Comment