Ne znam šta znači ovo "veliki fail struke", Košarkaškog saveza?[emoji16]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
POMRAĆENJE UMA - IZVAN REALNOG...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ganac View PostZa Bodibona ne znam, ali ste nam Divca preoteli a Peja je otisao u Grcku zbog love iako je bio medju mladjim prvotimcima te sezone u Zvezdi...veliki fail struke je Sale nacionale
Comment
-
Originally posted by Tajson View PostSamo lazni Sale.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Grof View PostKoliko znam, sa Bodirogom nismo imali nikakve kontakte. Divac je bio zavrsen i 'otet', tj. ubedjen. Ipak je Kica tada bio neko u KKP. Kicu nismo uzeli jer je bio mrsav i nije obecavao (takodje navijac CZ). Za Saleta ne znam. Ima prica i za Praju da nije doveden da se ne bi 'gusio' sa Ducijem... I tako. Nismo se zjbl. skoro uopste :-)
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Jbg John Dies at the End, tema je " Pomračenje uma - izvam realnog" i ti tu tražiš trolovanje?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostZa Bodibona ne znam, ali ste nam Divca preoteli a Peja je otisao u Grcku zbog love iako je bio medju mladjim prvotimcima te sezone u Zvezdi...veliki fail struke je Sale nacionale
Bodiroga je bio u Zadru kod velikog Kreše Ćosića, koji ga je odveo u Italiju kod Boše Tanjeviča kad je počeo raspad ex YuLast edited by Samo Zvezda; 24-05-18, 10:25.
Comment
-
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostNajveći su ipak procena oko Praje koga je Vučinić doveo u Zvezdu A tek procena da nam je potrebniji Živković od Kiće Dolazak ove dvojice u kkp je promenio košarkašku istoriju do dolaska Nč u kkcz
Bodiroga je bio u Zadru kod velikog Kreše Ćosića, koji ga je odveo u Italiju kod Boše Tanjeviča kad je počeo raspad ex Yu
Comment
Comment