Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Re: Juventus FC
Ma samo neka nastavi tako,pa da ga slavimo na mecu sa Interom $#^%RT $#^%RTDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Del Piero ce jos jednu sezonu biti igrac Juventusa,ostalo je samo jos da se potpise,dogovora ima.
Inace evo jedne zanimljive vesti:
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Juventusu titule u maju?
[color=rgb(102, 104, 15)]Juventus će sudbinu oduzetih titula iz 2005. i 2006. saznati u maju. U ovom trenutku sve ukazuje da će "Stara dama" dobiti nazad osvojeno na terenu.[/color]
[color=rgb(102, 104, 15)][/color]
[color=rgb(102, 104, 15)][/color][/color][color=rgb(102, 104, 15)][/color]
[color=rgb(102, 104, 15)][/color][color=rgb(0, 0, 0)]Ostatak procitajte ovde:[/color][color=rgb(102, 104, 15)][/color]http://www.sportske.net/vest/medjuna...aju-37011.htmlDreams are coming true.
Comment
-
-
[color=rgb(202, 4, 5)] Matri: Pre sam ovaj derbi gledao samo na TV-u
Novi napadač Bianconera centralna figura sinoćnjeg Derby d'Italije...
'', zaključio je sjajni Alessandro Matri.[/color]Dreams are coming true.
Comment
-
Tako je.Nema veze s vezom,a verujem da od ovoga nece biti nista &+I}\ Kad pocne prelazni rok,pa se dogovarajte,a i Kvaljarela je bolji od Rossija &+I}\Dreams are coming true.
Comment
-
Pa ja mislim da je Kvalja bolji,ali ne kazem da je Rossi los igrac,veoma dobar,Juve ga je hteo dovesti ali pare su problem.A ova recenica sve govori:
[/size]Dakle nista od ovoga [size=11px] &+I}\Dreams are coming true.
Comment
-
Jeste,Juve zeli Pirla,i to ne bi bilo lose da dodje ako vec ne mozemo otkupiti Aquilanija.
Evo jso jedne zanimljive vesti,mada i dalje nezvanicne %QWT&W
Juve izdvaja za Pastorea 40 miliona evra
Dreams are coming true.
Comment
-
Portov trener na Juventusovom radaru (nezvanicno)
Luciano Spalletti te aktualni izbornik engleske izabrane vrste Fabio Capello.Dreams are coming true.
Comment
Comment