Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Re: Juventus FC
[color=rgb(202, 4, 5)] Glen Johnson blizu Juventusa?
15 milliona eura[/color]Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Gol Krasica u 94. minutu za pobedu 2:1 #$&+|r
Juventus - S.S. Lazio | Krasic 2-1/ 12.12.2010sigpic
Comment
-
Bravo Krasicu &8@^J &8@^J &8@^J
Juve 2. posle ovog kola $#^%RT $#^%RTDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Od Del Piera nece sigurno ali vec sada ga uporedjuju sa Nedvedom #$&+|r $#^%RT $#^%RTDreams are coming true.
Comment
-
Jestet odlican u napadu,sinoc se poigravao sa Kavandom ne zna sta ga je snaslo sinoc &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
Ma ne mora on da se vraca puno.Imamo Makisia,Mela,Aquilania oni odradjuju veliki posao plus odbrana $#^%RT $#^%RT $#^%RT &+I}\Dreams are coming true.
Comment
-
-
[color=rgb(202, 4, 5)] Juventus prati Klaas-Jan Huntelaara
Giuseppe Marotte[/color]Dreams are coming true.
Comment
Comment