Announcement

Collapse
No announcement yet.

Juventus FC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Juventus FC

[quote author=Macak1988 link=topic=2671.msg202503#msg202503 date=1290518380]
    ja sam novi član ovog foruma...veliki sam navijač Juventusa...redovno ih pratim i pratim sva zbivanja...

ovo za Adebayora priča se cijeli dan o tome...on izjavio da ide u Juve na posudbu medjutim nema EU pasoš pa zbog toga ne može...juventus je već iskoristio i doveo tog samo jednog igrača koje g može dovesti van EU i to je bio Krasić...
    [/quote]

Dobrodošao Macak1988 @(*6sd$%

U Italiji se može dovesti 1 igrač van EU po transfer periodu. U ovom zimskom periodu opet mogu da dovedu jednog igrača van EU...
    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
    C'E SOLO L'INTER

Comment

Hvala Krle...

jesil siguran u to? ja koliko sam pročitao na početku sezone kad je donešeno pravilo mislim da je bilo jedan igrač za jednu sezonu...znači krasić je došao na ljeto tek nam opet na ljeto može neko doći...mislim da je to tako...ali nisam siguran...

Comment

Pravilo se odnosi za jedan transfer period (zimski/letnji), tako da Juve može da dovede Adebajora u Januaru i nijednog igrača više bez pasoša zemlje EU... @(*6sd$%
        C'E SOLO L'INTER

Comment

hvala...

iako mi Adebayor nije baš nešto dobar sa glavom bolji je napadač od Amaurija...dobro bi nam sjeo...s njim i s još nekim pojačanjima koji bi trebala doći u januar lagano deremo šinter...

Comment

Zapravo pravilo se odnosi na jednu sezonu a ne po prelaznom roku.Tako da tehnicki Juventus ne moze da dovede igraca non-EU do leta.Adebayor moze da dodje zato sto takodje ima i francusko drzavljanstvo samim tim ovo pravilo ne vazi za njega.

Comment

Ja mislim da je po prelaznom roku, a neki tim ako je već doveo jednog igrača van EU u toku transfer perioda ukoliko proda nekog igrača bez pasoša EU nekom inostranom klubu ili raskine ugovor s njim odmah automatski dobija priliku da dovede još jednog igrača van EU...

A za ovo stvarno mislim da je 1 igrač van EU za jedan transfer period.
              C'E SOLO L'INTER

Comment

ne bi ga Marotta pikiro da ga ne može dovesti..nije čovjek glup..

može li mi neko pomoćo gdje može li se na ovdje na forumu naći stranica gdje oni komentatori sa sportkluba skidaju one sve statistike...čovjeće sve živo znaju...baš me interesuje...ono bpr..za vikend juve igra sa fiorentinom interesuje me koliko su mečeva odigrali u torinu, koliko su mečeva odigrali sveukupno, statistika u vezi sudije...i tako to...

mislim da će Juve uskoro biti onakav kakav je bio do farsopolija..bit ćemo opet dosta jaki...

Comment

Skoro pa sam 100% siguran da je jedan igrac non-eu po sezoni,ali ima samo jedan uslov,to vazi samo kada se non-eu igrac dovodi iz drugih liga,ovo pravilo se ne odnosi na igrace koji su vec u italijanskom prvenstvu.

Comment

Dobrodosao macak1998 na forum.Jos jedan Juventino na forumu. (*#^R^

Adebayor moze da dodje zbog toga kao sto rece Layzick sto ima francuski pasos.A na svakih godinu dana moze da dodje neki igrac koji je van EU i zato je Juve zapeo da sledece sezone dovede Dzeka @(*6sd$%
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

hvala... +*@WT*48*

nisam toliko siguran da ima francusko državljanstvo...provjerio sam ima togoansko i nigerijsko državljanstvo a francusko ne...što mi je jako čudno s obzirom da je u Metzu od 1999 godine... $%&5qw7

Comment

Pa on pruza dobre partije u City-u i tekso da ce ga pustiti.Bolje da dodje Benzema &+I}\ A za drzavljanstvo ni ja nisam ubedjen ali mislim da ima. (%fsd%&j
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Moguće i to da je 1 igrač van EU po sezoni @(*6sd$%

Adebayor dolazi onda s francuskim pasošem...

A na primer kad bi otišao Sissoko u neki inostrani tim pitam se dal' bi onda Juve dobio još jedno mesto za pojačanja (%fsd%&j
                          C'E SOLO L'INTER

Comment

Sissoko je imao francusko državljanstvo i kad je prelazio u Liverpool pa zato nije bilo problema... $%&5qw7

a Adebayor jako rijetko igra u Sitiju..svi prije njega dobiju priliku za igru...igra onom Manciniju i Jo prije Adebayoera...

Comment

Juve hoce da utrapi Sisoka i pare za Dzeka ali ne znam koliko je to tacno jer Sisoko najverovatnije odlazi u Januaru @(*6sd$%
                              Dreams are coming true.

Comment

Sissoko ode u januaru..to je više gotova stvar..lik ne zna tačan pas proslijediti...

a od Džeke nema ništa...od ode u Siti...oni jednostavno imaju previše para i zaboli ih djon...

nama ako bude ko dolazio doći će Adebayor, Benzema, Luis Fabiano, Pazzini...

Comment

Working...
                                X