Announcement

Collapse
No announcement yet.

Juventus FC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Joooj emblema im na dresu. Dirali što se ne smije dirati.
    UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Dosta podsecaju na Njukaslove dresove. Inace logo ne stoji toliko lose koliko sam ocekivao, ali da je trebalo da ga menjaju, to nikako!
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Marota juce dogovorio sve sa Sampdorijom, Schick u Juventusu za 25 miliona.

Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Dreams are coming true.

Comment

• Kazu gotov Kosta za 40 i Shick za 25. Shicka je potvrdio cak i predsednik Sampdorije koji je rekao da je igrac imao zelju da predje u Juventus i da je to Juventusov igrac.
            Ako ode Dani Alves, moguca zamena je Serge Aurier iz PSG.
            Pjanic je B opcija za Barsu ako ne dovedu Veratija.
            Balde Keita po svemu sudeci odbio sve ponude Milana i ostalih klubova jer zeli u Juve, Lotito ce ga nesto kazniti, a on ce od sledece sezone biti igrac Juventusa za dzabe, pisu italijanski mediji.
            Dreams are coming true.

Comment

• Ima li Pjanic otkupnu klauzulu?

Comment

• Ne znam ali mislim da nema.
                Dreams are coming true.

Comment

• Ma nema Pjanic nikakvu klauzulu. Cuj on da ide, pa lakse ce oni dovesti Veratia, nego li sto ce Juve pustiti Pjanica.

Comment

• Ako nema klauzulu onda ostaje 100% u Juveu, kao i Sandro.

Comment

• Sandro i Pjanic su sigurni.

Zao mi Danija sto ide, al nek se oproba lik u PL.

Comment

• A jbg, nasi mu nudili produzenje saradnje za jos 1 godinu, on zeleo na jos 2 ovi nisu hteli...Steta, opasan igrac, kao zamene se pominju jos i Darmian i Spinazola koji je nas igrac na pozajmici u Atalanti. Slabo je to za LS.
                        Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                          Kazu gotov Kosta za 40 i Shick za 25. Shicka je potvrdio cak i predsednik Sampdorije koji je rekao da je igrac imao zelju da predje u Juventus i da je to Juventusov igrac.
                          Ako ode Dani Alves, moguca zamena je Serge Aurier iz PSG.
                          Pjanic je B opcija za Barsu ako ne dovedu Veratija.
                          Balde Keita po svemu sudeci odbio sve ponude Milana i ostalih klubova jer zeli u Juve, Lotito ce ga nesto kazniti, a on ce od sledece sezone biti igrac Juventusa za dzabe, pisu italijanski mediji.
                          Koji Kosta? Daglas?
                          Ako je on, onda ekstra vrh.
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Daglas Kosta iz Bayerna, aha.
                            Dreams are coming true.

Comment

• Ove sezeone treba Ruganiju dati vise prostora, a Bonuci ako zeli da ode - neka ide. Uz naravno dobru cifru. I Barzaljija bi ja isto umuljao glupim Englezima za ogromne pare. Moze on covek da posluzi, ali biblija je, proslo je njegovo vreme.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Dreams are coming true.

Comment

Working...
                                X