Announcement

Collapse
No announcement yet.

Juventus FC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evra presao u Marsej. Sve najbolje majstore, hvala ti na svemu.
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Juventus are working with Boca Juniors for the signing of Rodrigo Bentancur in January. [Sky]
      Priča se da će nam doći Bentekur pre vremena, samo da odradi prvenstvo sa mladim Argentincima.

Btw.

Brazilian Futsal legend Falcão "I'm a Juventus fan, I've always been."

Comment

• Pirlo ce nakon zavretka karijere postati ambasador Juventusa, povrdjeno danas.

Jedna losa vest, Pjanke upitan za Porto zbog povrede. Kjelini i Barzalji sigurno nece igrati.
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Comment

• Bonuci odstranjen iz ekipe protiv Porta zbog sukoba sa Allegrijem posle meca sa Palermom. Bice na tribinama.
            Znaci Rugani-Benatia stoperski tandem a mi smo bez rezervnog stopera na klupi onda.
            Dreams are coming true.

Comment

• Nadam se da će uskoro da popeglaju.

Inače, ovo je slika sa sinoćnje utakmice.

EDIT: Da dodam

Juventus have climbed into second place in this season’s UEFA rankings, second only to Atletico Madrid.

Their 2-0 victory away to Porto, who had been unbeaten on home turf since April 2016, left them with one foot in the Champions League quarter-finals.

It also allowed the Bianconeri to push up the seasonal UEFA club ranking to second place on 23.383 points.

Atletico Madrid lead on 23.914 points, but Juventus have now surpassed Real Madrid on 22.914 and Paris Saint-Germain’s 22.283.

When looking beyond this season to the more general UEFA club ranking, Juventus are in fifth place behind Real Madrid, Bayern Munich, Barcelona and Atletico Madrid.

Comment

• Neki mediji objavili da se kao nije radovao golovima, ipak ima snimak gde je skakao na oba gola tako da opusteno, male carke. Mada definitivno je vidan problem koji Max ima sa igracima, nije to onaj odnos koji su imali sa Konteom.
                Dreams are coming true.

Comment

• http://giphy.com/gifs/141d44yMcaTUUE/html5

Comment

• Comment

• Daj obojicu, po meni odlican izbor uprave za 2 mete, jos kad bi pored njih dosao i Alexis ma bombona
                      Dreams are coming true.

Comment

• Potrebniji nam je Tolisso, slican igrac kao Vidal. Da ga uparimo sa Pjanicem u 4-2-3-1, ono da ima ko da trci za Pjanica

A Bernardeschi ce biti malo teze, Fiore i ne voli bas da nam prodaje igrace. Mada ako ima otkupnu klazulu....

Comment

• Ma ne bi me cudilo da ga dovede Marota za neke smesne pare ili pozajmicu

Sta je sa Berardijem? Da li on prelazi u Juve ili ne? Mislim da bi nam dobro legao za neku rotaciju na ovoj formaciji po krilu.
                          Dreams are coming true.

Comment

• Tolisio meni ni levo ni desno. Videćemo...

A Bernandeski.....ni od tog posla nema ništa, a sve to prenosi LaStampa, dakle bzv radovanje. I Bernandeski mi nit smrdi, nit miriše.....desi se da me obori sa stolice i onda ga gledam tri, četriri tekme, ništa ne uradi korisno na utakmici.

Comment

• Msm da on ide u Inter, izgleda da malac ne voli Juve nikako. Odbio da predje kod nas prosle godine, iako se klubovi dogovorili.

Tolisso nece biti jeftin, slobodno ocekuje neku cifru oko 40M+ bonusi. Aulas ume da proda igraca a i da zadrzi ako treba.

Zainteresovani smo i za ono Bakayoko-a iz Monaca.
                              Last edited by Prototype; 27-02-17, 16:13.

Comment

• Nije Mandragora na pozajmici, pozvan je sutra za 1/2 kupa sa Napolijem.

Opet nema Markizija

Comment

Working...
                                X