Da u Juventusu su debili pa ce im prodati Pogbu zasto sto su kupili dva starca od njih.Pogba ovo ljeto sigurno nece nigdje a vjerujem ni u narednih par godina pogotovo ako Juventus bude ozbiljan takmac za osvajanje lige prvaka.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
Cuj dva igraca pa sta oni daju Alves je slobodan da ide gdje hoce a Mascherana ce Juventus uredno platiti tom logikom ce Pogba i u Real jer eto dosli su Morata i Khedira u suprotnom pravcu ili mozda u United jer eto Evra je doso.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
Originally posted by Ognjen View PostNe vjerujem u to. Izgleda da ce Alves doci kao slobodan igrac a za sada je valjda stav Barselone da Maskerano nije na prodaju. Cisto sumnjam da ovo ima neke veze sa Pogbom.
https://www.theguardian.com/football...a-new-contractsigpic
Comment
-
Ma ne ide Pogba nigde ovo leto, mozda tek za 2-3 godine, pa ga ovako "kaparisu". Mada mator je Dani, treba naci nekog mladjeg beka za buducnost, ali videcemo da li je nesto od ovoga istina.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostKako slobodan, prosle godine je produzio ugovor na dvije godine
https://www.theguardian.com/football...a-new-contract
Barcelona right back Dani Alves (33) can activate until 5 june a clause to leave for free. [ser]
Comment
-
Originally posted by bice View PostSimone Ganc potpisao cetvorogodisnji ugovor sa Juventusom, igrac potvrdio, papirologija u toku nedelje bi trebalo da bude zavrsena.
Prosle sezone igrao za Como i dao 16 golova, inace Milanov skolarac. Ja ne znam kakav je on, mozda nesto vise znate vi.sigpic
Comment
-
Originally posted by Crni Đorđe View PostMislim da je on sin (ili sinovac) Mauricija Ganca.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZanimljivo, jos je u godinama, a Juve mu daje trogodisnji ugovor, cudne stvari. Mada je on fizicki na izuzetnom nivou sto se toga tice.
Evra i Alves, da je 2010. to bi bilo monstruzno
@bice
Ne se brigas u vezi Pogbe, nece taj nigde. Jedino ako klub oseti da ima zamenu i da se Pogba zasitio kluba onda ce se razmisljati o prodaji. Nema potreba zadrzavati igraca protiv njegove volje. I CR je u onoj zadnjoj sezoni u Manchesteru bio nezadovoljan i bas se odrazilo na njegovu igru u nekim trenucima, videli ljudi da nema potrebe zadrzavati igraca protiv njegove volje i iskeshirali dobru svotu novca. Nece ni ovde biti nista drugacije.
Comment
-
Ja mislim da ce Pjanic u Barsu. Mada se pricalo jos proslog leta da Barsa ima neki preugovor za Pogbu za ovog ljeta...
Maskerano i Alves su TOP klasa, odlican pazar ako se to desi. Alves moze peglati u LS lagano, i onako ritam u Seria A ne smeta mnogo Juveu da rotira igrace
Comment
-
Jedino što je danas sigurno je da Berardi dolazi.
Ovo sa Maskeranom i Alvešom je još na polju "rekla-kazala", mada lično bih voleo da dovedemo Maskerana.
Na kraju, Morata pre neki dan izjavio da Juve mora da pomladi odbranu i onda se pojavi vest da dovodimo Dani Alveša i da isti potpisuje na tri godine, a u timu već imamo beka koji polako zalazi u pozne fudbalske godine.
Kaseres ide, Morata verovatno kako danas stvari stoje što je kataklizma.
Dibala i Pogba ostaju. Sledeće leto Pogba ide gotovo sigurno, pogotovo ako ne osvjimo LŠ, a Dibla neće bar još dva leta po mojoj slobodnoj proceni.
Comment
Comment