Nerealno mi je koliko navijaci Juventusa nemaju nimalo strpljenja i hoce sve sad i odmah, s vremena na vreme bacim pogled na onaj forum JuveBalkan, mada gledam samo 2-3 teme, jedna je vezana za Alegrija, neverovatna kolicina pljuvacine je bila na racun coveka koji je prosle sezone doneo 2 trofeja i igrao finale Lige sampiona. Prica o Konteovom Juventusu ne moze da pije vodu, jer trenirati tim celu sezonu i imati konstantne rezultate sigurno ne vuce rep od prethodnog trenera u toj meri. Jer taj prethodni trener nije igrao cak ni 1/2 LS u 3 sezone koliko je bio tu.
I evo, prema mojim ocekivanjima koje sam pisao i ovde, Alegri je izvukao krizu i sad je vecini opet dobar, ali opet se nadje neki idiot koji smatra da nije kalibar za Juventus. E takvi navijaci su zasluzili nekog novog Djidji Delnerija,Cira Feraru i Alberta Zakeronija.
I evo, prema mojim ocekivanjima koje sam pisao i ovde, Alegri je izvukao krizu i sad je vecini opet dobar, ali opet se nadje neki idiot koji smatra da nije kalibar za Juventus. E takvi navijaci su zasluzili nekog novog Djidji Delnerija,Cira Feraru i Alberta Zakeronija.
Comment