Announcement

Collapse
No announcement yet.

Juventus FC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Juventus FC

Svi su odigrali dobro, cak i grisa. $#^%RT

Nego protiv koga igramo sledecu utakmicu? $%&5qw7

Comment

U cetvrtak docekujemo Palermo a u nedelju docekujemo Cagliari %QWT&W
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Браво Красићу мајсторе +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48*
        Србија , Београд , Црвена звезда

Comment

Krasa je ušao u formu, dobro je to za reprezentaciju @(*6sd$%
          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
          C'E SOLO L'INTER

Comment

Gledao sam juce sazetke Juventusove utakmice,Krasic briljira,njegovi prodori i centarsuti su poceli donositi golove.
            sigpic
            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Ekipa se uigrala Krasic se prilagodio i odlicno igra.Mislim da je najbolji asistent Serie A @R&}*
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Дел Пиеро хвали Красића +*@WT*48*

Иначе Красић је постао тата, добио је дјевојчицу #$&+|r #$&+|r #$&+|r

Comment

Cestitam Krasicu #$&+|r

Inace evo intervjua GRANDE ALEXA

Del Piero: Želim igrati do svoje 40 godine

Alessandro Del Piero je obećao svoju vjernost Juventusu i snažno osjeća da može igrati do svoje 40 godine.

Del Piero je vidio dosta promjena u klubu za 17 sezona provedenih u Juventusu.

"Zelim igrati do svoje četrdesete godine i pobjeđivati."

Alessandro Del Piero insistira da ne postoje granice onome što Juventusu može postići ove sezone pod vodstvom Del Neria.

Bianconeri su zabilježili prvu pobjedu u novoj sezoni Serie A, kada su u nedjelju razbili Udinese na Friuliu sa 4-0 i odjednom se u Torinu ponovo javila nada i vjera u tim.

U izjavi za Corriere dello Sport, Del Piero je rekao: "Del Neri je ubrzo dao do znanja šta je htio da nam kaže i ja se slažem sa njim."

"On je započeo novi put. Juventus je promjenio sve: igrače, direktore, tehničko osoblje i doktore.Mi radimo na konsolidiranju temelja nove gradjevine. Ponavljam još jednom temelja."

Na pitanje da li to znači da će Juventus spustiti malo svoje ambicije, Del Piero je rekao:

"Ne.Nema smisla pričati o stropovima(Scudetto) kada još uvijek radimo na temeljima.Slažem se s Del Neriem. Ne smijemo postavljati granice sebi."

"Pobjedivati sada znači vratiti se na stare razine i stare ciljeve. Tada se svašta može desiti."

"Očekivao sam poteškoće koje smo imali,ali nakon promovisanja u Seriu A imali smo dvije izvanredne godine-završili smo treći sa ičešćem u Ligi prvaka a slijedeće godine i drugi."

"To su bila sjajna postignuća,ali oni su zaboravaljeni ili se ne cijene dovoljno.Nažalost prošla godina je bila loša. Sada smo počeli novu priču."

Del Piero je zatim pozdravio povratak porodice Agnelli u svakodnevno vodjenje kluba.

"Prvo John a sada Andrea garantuju ono što je uvijek bilo u Juventusu-porodica Agnelli iza ovog velikog klub ima veliku želju da se ponovo pojavi.Od 2006 godine do danas oni su dali svoj maximum."

"Andrea i John su moji suvremenici.Poznajem ih jako dobro.Oni su dali lice Juventusu ali i osobnost,ideje i entuzijazam. vidim samo pozitivne stvari u onome što rade."

Konačno je i dao svoje reakcije na komentar Cire Ferrare da mu je on otežao život u Juventusu prošle godine.

"Ne gajim neku srdžbu i ljutnju prema Ciri Ferrari. Istina je da smo se jako malo vidjali od kako je on prestao da igra. Ali problemi izmedju nas koji su nastali prošle godine su lažni."

"Nadam se da će se Ferrara vratiti poslu kako bi u žurbi zaboravio prošlu ružnu sezonu.Ali bila je ružna za svakoga ne samo za njega."
                  Dreams are coming true.

Comment

Juve posle 10 minuta gubi od Palerma 0-1 posle velike greske odbrane u 2. minutu pogodio je Pastore. *%@(D!RY-
                    Dreams are coming true.

Comment

0-3 Palermo iz 3 napada 3 gola ovo je raspadanje #%d*

EDIT:1-3 Jakvinta dao gol kasno su se setili &*(@W6
                      Dreams are coming true.

Comment

Lose, vrlo lose!!! *%@(D!RY-

Comment

Serie A: Juventus 1:3 Palermo #%d*

U četvrtom kolu Serie A i drugom kolu kod kuće Juventus je zabilježio drugi ovosezonski poraz i prvi poraz kod kuće. Bolja ekipa od Juventusa bio je Palermo koji je pobijedio sa 3:1.
                          Bianconeri su izašli sa istih jedanaest koji su i pobijedili Udinese sa 4-0 na Friuliu. Nevjerovatan početak imao je Palermo. Već nakon 100 sekundi imali su vodstvo. Pastore je bio strijelac koji je donio Palermu prednost od jednog gola.

Palermo je nakon toga propustio sjajnu priliku da poveća svoju prednost na 2-0. Pastore je sjajno prošao,odbrana Juventusa je ispala medjutim pogodio je stativu. Do kraja prvog poluvremena vrijedi još spomenuti sjajan šut Del Piera medjutim prečka je bila ta koja je bila u ovom slučaju saveznik Palerma. Na poluvrijeme se otišlo sa vodstvom Palerma 1-0.

U drugom poluvremenu Del Neri je odmah na početku izvadio Pepea i Quagliarellu a u igru je ubacio nedavno oporavljene Amauria i Iaquintu. Juventus je i dalje imao loptu u svojim nogama
                          medjutim bila je to jalova incijativa. Sjajne prilike za Juventus imao je Krasić i Del Piero medjutim nije došlo do promjene rezultata. U igru je ušao i Aquilani umjesto Del Piera a Palermo je bio taj koji je zabio i drugi gol na utakmici.

Palermo je svoje vodstvo povećao u 85 minuti kada je iz slobodnjaka zabio Cesare Bovo. Bio je to sjajan šut preko živog zida i Storari je treći put morao vaditi loptu iz mreže.

Nakon toga Iaquinta na centaršut Marca Motte zabio je gol i smanjio rezultat na 1-3 za Palermo. Do kraja Juventus je nastavio sa napadima medjutim rezultat se nije mjenjao.

Juventus: Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, Grygera; Krasic, Felipe Melo, Marchisio, Pepe (Iaquinta 46); Del Piero (Aquilani 60), Quagliarella (Amauri 46)

Palermo: Sirigu; Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Bacinovic (Rigoni 77), Nocerino; Pastore (Darmian 93), Ilicic; Pinilla (Abel Hernandes 67)

Sudija: Orsato

Strijelci: Iaquinta(27)-Pastore(2),Iličić(62) i c.Bovo(82)

Slijedeću utakmici naš tim igra u nedjelju gdje je ponovo domaćin a u goste nam dolazi Cagliari.

Veoma losa igra i Palermo je iskoristio svoje sanse.2 puta od odbitka jer je odbrana zaspala a 3. gol je bio odlican.
                          Ponavlja se scenario iz prosle godine #%d*

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z7Kl-RWN3l0[/youtube]
                          Dreams are coming true.

Comment

Iličić posle Intera dao gol i Juveu, biće nešto od ovog Slovenca &+I}\

Ali kakav gol Bova &8@^J
                            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

Топло - хладно ( тако би се могла назвати игра Јувеа )

Comment

Moram da citiram Sojica " kuda plovi ova nasa ladja"? i dokle cemo vise ovako izgubiti meceve?
                                Dreams are coming true.

Comment

Working...
                                X