Announcement

Collapse
No announcement yet.

Juventus FC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Нема даље. Царина.

Arise, Serbia!
    You fell asleep long ago,
    And have lain in the dark.
    Now wake up
    And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Hahahaha....otac ! A minut 88. rezultat 3:1 za Juve

Comment

• Dobismo ovo odgledao sam poslednjih 30 minuta i mogu reci da smo igrlai sasavim dobro,onaj Coman je zver od igraca,bice to veoma dobar igrac.Ogbona i Bonuci zajedno,plasio sam se nekog kiksa kog jeste bilo ali ej Gigi fantasticno skinuo vec vidjen gol,pobedom u odbranu titule,idemo momci dalje.
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• А нико Павелу да честита 42. рођендан?

Шоне буразере све најјаче <3
          Arise, Serbia!
          Now wake up
          And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Nisam gledao nijedam meč juče, danas ću valjda stići nešto da pogledam, ali odlično što smo otvorili sezonu sa tri boda na nama uvek teškom gostovanju u Veroni, eto prošle godine smo dobili jedva 2:1 gde smo gubili sa 0:1 i okrenuli ali nakon sudijske greške gde je sudija poništio gol Kjevu zbog nepostojećeg ofsajda.

Comment

• То лутко!

Arise, Serbia!
              Now wake up
              And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Hahahahha...i ja sam se malopre veselio na fejsu sa ovom slikom, inače prezentuje 3 miliona fanova na oficijalnom Bufonom profilu na fejsu

Da ti dam obaveštenje, Bufon ima albanske neke korene, čak je bio i na bilbordima u kampanji jedne albanske političke stranke na jednim izborima, ako se ne varam.

Comment

• Ma lazu bre Gigi car nad carevima,ih kako mi krivo sto nisam gledao Italiju kad igrala na Marakani
                  Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                    Hahahahha...i ja sam se malopre veselio na fejsu sa ovom slikom, inače prezentuje 3 miliona fanova na oficijalnom Bufonom profilu na fejsu

Da ti dam obaveštenje, Bufon ima albanske neke korene, čak je bio i na bilbordima u kampanji jedne albanske političke stranke na jednim izborima, ako se ne varam.
                    Има две сорте Арбанаса. Једна је нормална а други су ова гамад, магарцојебачи и остали рвачи са коњима. А он је од ове нормалне стране, 100%.
                    Arise, Serbia!
                    Now wake up
                    And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Comment

• Gospoda u Mančesterovim dresovima

Spoiler

a u stvari

Spoiler

Comment

• Tevez se povredio,propusta 3 meca,ubise nas ove povrede
                          Dreams are coming true.

Comment

• Ma jok bre, igra za vikend.

http://www.juvebalkan.com/novosti/iz...za-subotu/3824

Comment

• Super onda procitah negde da se povredio
                              Dreams are coming true.

Comment

• [VINE]OWWvpQxMltd[/VINE]

[VINE]OWWI3aIUgVu[/VINE]

Comment

Working...
                                X