Причало се да ће и Огбона бити представљен заједно са Љорентеом, отприлике да тај посао још није завршен до краја, али како пратим при крају је.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Juventus FC
Collapse
X
-
-
Pozzzz Juventini novi sam naravno navijam za Juve od 1990 god vidim aktivni ste
Tevez i Llorente fenomenalan posao dovodenje njih dvojice jos Kolarova,Ogbonu i Jo Jo prelazni rok za 10
Naravno prodati Vucinica,Quaglia sto prije
Frozaaaaa Juveeee
Comment
-
Добродошао унза07, буди активан друже да тема дише
Распоред предсезоне у Јувентусу изгелда овако
Juventusova predsezona počinje u petak:
12. juli - Početak priprema u Chatillonu
17. juli - Prva prijateljska utakmica (protiv nekog lokalnog tima)
22. juli - Kraj priprema u Chatillonu
23. juli - Trofeo TIM (protiv Milana i Sassuola)
26. juli - Odlazak u SAD na International Champions Cup
31. juli - Juventus - Everton u San Franciscu (5:00h po našem vremenu)
3. august - Juventus - LA Galaxy/ Real Madrid u Los Angelesu
7. august - Finalna faza turnira (Miami)
8. august - Povratak iz SAD-a
11. august - Juventus A - Juventus B (u Villar Perosi)
18. august - Superkup Italije protiv Lazia (Rim, 21:00h)
25. august - 1. kolo Serie A
29. august - Žrijeb LP
17/18 septembar - Prva utakmica grupne faze LP
Comment
-
Brajkula@ hvala druze naravno tema mora biti aktivna
Torino je postigao dogovor sa Genovom za njihovih 50% Immobilea te ce takodjer uzeti i Juventusovih 50% Immobilea za 3.5 miliona eura.(Di Marzio)
Tuttosport: Sutra bi stvar oko Ogbonne mogla biti gotova
Inace Fiorentina pocinje pripreme sutra Jovetic nije na spisku putnika za pocetak priprema
Kuha se nesto kad bi dosao imali bi paklen napad
Comment
-
То са Огбоном шпанска серија, као да доводимо месија лично
Огбона попуњава ростер у одбрани, дечко је добар штопер, а такође може са успехом да покрива и десну страну, међутим мене сад занима ко ту виси и долазим до закључка да је то Мартин Касерес. Мени сасвим драг играч, голови Интеру, Милану и Наполију непроцењиви и мишљења сам да је требао да дође до више минута, поготово у серији а где прошле сезоне готово и да није било неке неизвесности, доминација од самог почетка. мада да имамо крштеног левог бека, мсм да би пелсуо био тај који је вишак и да се исти шверцује на фору кодекса Италијана који постоји у Јувеу те га виде и као бек-ап за леву страну у одбрани.
Што се Јовете тиче, сумњам да ћемо дати за њега 30 милиона, много бре, али да бих волео да нам дође бих. Видећемо, мада капирам да ће он полагано у Реал или у ПЛ, прича о преласку у Наполи ми је мало циркузантска, нема од тога ништа и ево и они се окрећу другим метама, гелдају да преотму Гомеза Фиорентини а од данас се опет помиње Дамјао.
едит: колико ме нервира форум кад ми овако смањи слова
ЕДИТ 2: Уки ладно багује смајлиLast edited by Brajkula; 08-07-13, 00:11.
Comment
-
Брајкула мислим да је нека фора са смајлима (углавном са овим ---> ). Ја увек кад њега избришем и поново испишем велика слова онда ми остане све како треба.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Nece Caseres izvisiti sezona je duga igramo na 3 fronta bice sanse za njega meni licno jako drag igrac ali Conte ga ne gotivi jer nije talijan,Peluso nemam pojma zasto smo ga otkupili za 5,5 miliona nista nije pokazao jer je polovnjak,sto se tice Jo Jo sigurno necemo dati 30 miliona previse je ali ici ce neki igraci u dil i kes sigurno
Kolarov pritisce City da pristanu na nasu ponudu od 7 miliona za njega oni traze 9 igracem smo sve dogovorili tj uslove sa Kolarovim naci cemo se na sredini sigurno jer on zeli samo Juve
Kako je lijepo opet ovo cuti kad igraci izjavljuju da zele samo Juve opet smo u modi ovo je samo pocetak vracamo se na stare staze
Comment
-
Originally posted by unza07 View PostNece Caseres izvisiti sezona je duga igramo na 3 fronta bice sanse za njega meni licno jako drag igrac ali Conte ga ne gotivi jer nije talijan,Peluso nemam pojma zasto smo ga otkupili za 5,5 miliona nista nije pokazao jer je polovnjak,sto se tice Jo Jo sigurno necemo dati 30 miliona previse je ali ici ce neki igraci u dil i kes sigurno
Kolarov pritisce City da pristanu na nasu ponudu od 7 miliona za njega oni traze 9 igracem smo sve dogovorili tj uslove sa Kolarovim naci cemo se na sredini sigurno jer on zeli samo Juve
Kako je lijepo opet ovo cuti kad igraci izjavljuju da zele samo Juve opet smo u modi ovo je samo pocetak vracamo se na stare staze
Коларов би био сјајно решење за леву страну у 3-5-2 иако ми је ове сезоне деловао тотално незаинтересовано, у игри је и као да га боли она ствар за развој стиуације. Само је против Сандерленда искидао са голом и асистенцијом остало све што је играо тотално мршаво.
Шибни бураз неки аватар са 31. одјебали смо 30-ицу са пола гаса
Comment
-
Pravda za Vucka!!!
Svaka cast Joveticu jeste talenat ali mi se ne daju te pare za njega,niti on vredih tih 30 miliona.Do 18 mozda.Ja obozavam Vucka on je covek majstor samo sto kad mu se digne ume da odigra na top nivou a ima i dana kad ne jebe nikog zivog na terenu.Ja bih iskreno voleo da ostane u Juventusu a da prodamo Matrija i Djovinka a da ostane Kvaljarela koji je strasan igrac i koji moze dosta da pomogne ekipi.
Tevez,Ljorente verovatno vec upisana stratna postava ali klace se sa Vuckom dok ce Kvalja imati ulogu vise u seriji A i kupu nego po LS.Tako da sto se mene tice Jovetic moze da saceka jos 1 sezonu.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Della Valle:"Juve zeli Jovetica? Oni trebaju nama platiti 30 miliona ili cemo ga brzo prodati nekom drugom
Edit: danas nakon 8h pregovaranja nismo se uspijeli dogovoriti oko Ogbone ko da je Thuram kad se toliko natezemo sutra se nastavlja sapunicaLast edited by unza07; 08-07-13, 23:26.
Comment
-
Нзм шта се дешава са Огбодном, изашла је вест да је наш, а сада се пише како се Милан у последњим минутама испречио.
Бтв. преговарамо са Лациом око Матрија, мени много драгог играча, и Лацио ће за половину његовог уговора дати 7 милиона, иначе ценили смо га (цео уговор) 11 милки. Нема Матри места у овом Јувентусу, хвала му на свему што је допринео, али ред је да се ипак крене напред.
Comment
Comment