Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana
Collapse
X
-
To je to za ovu sezonu...
Mislim da je Lorenzo izjavio da će pustit Dovia ako računica bude bila jasna, Lore prvi, Dovi drugi a MM<12.
Dovi danas nije imao bolji tempo od Lorenza, tako da i nije imalo neke svrhe da ga propusti.
Markez je od početka vozio taktički (kako se samo sklonio Zarku), do 5,6 krugova prije kraja.
Šteta za Dovia sledeće sezone će Lore biti konkurentniji što će mu otežati posao.
Čestitke Pedru i Zarcu, mada mi krivo što 5tica nije pobijedio.
Suzuki odličan.
Pedrosa na kraju sezone 4., Rossi 5.
Mora yamaha da radi i radi u ovoj međusezoni
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
4x sampion a tek mu je 24 godine!
Ja mislim da ce on osvojiti 10 titula
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Ma znam..
Nego.
110.000 čeljadi na tribine!
I još nešto.
Aj ono G8, ali Ducatiju nije trebalo ona tabela Lore -1 i to mu je više puta pokazivali. Ispada da su ga molili..
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Nisu ga molili, nije ispoštovao timski dogovor, hoće da se pozcionira sa Dovijem za sledeću sezonu jer zna da neće biti brži od njega na stazi... Kao i obično, drama u trci koja odlučuje šampiona. Valensija ispunjava svoj zadatak... Dobra sezona, Yamaha ju je morala napraviti još i boljom, no šta je tu je...
Originally posted by BogdanB View PostMarkez zasluzeno, ali ona kocka na kraju je sve objasnila kako je on osvojio. Jednostavno, sreca i poklopile se kockice
Ne da se Zarku, pa to ti jeLast edited by Vanja #66; 12-11-17, 17:57.
Comment
-
To mi deluje kao korak nazad ali mozda je ovogodisnja otisla u pogresnom smeru pa nije bilo nazad...meni je Vinjales razocarenje sezone mislim da od Moto 3 nije imao losiju sezonu delimicno i Janone ali za njega znamo da je nestabila vozac...sigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
Comment