Koliko ja znam, Draksler ima klauzulu od 45m u ugovoru...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostNe nadajte se ljudi, kakav Draxler, rekao Geoff da Schalke trazi 60m.
Neko ko pokriva DC/DM bi dobro dosao, i Demba na pozajmicu. Sumnjam da se krilo trazi nakon Mesutovog dolaska." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Za ONE ...
@GeoffArsenal 2m
Gustavo didn't sign because AW couldn't guarantee him a 1st team place every week. Just shows how proper and fair AW is with players" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Ne kapiram te Ves bas najbolje...
Za mene je dolazak Dembe samo znak da je Giroud dobrim partijama potvrdio Wengeru da moze da bude prvi izbor (da li je u pravu, vreme ce da pokaze), a da nam treba back-up. Stoperi su meni kriticniji, Sagna moze da uleti, ali onda gubimo desnog beka.DM nam treba, ali odlaskom Fernanda u Porto se trziste skroz ispraznilo... Mada vise nije ni vazno, ko dodje-dobrodosao, a nase je da ih bodrimo."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Htio sam reci da nam je Napadac prioritet, pa nakon toga stoper, tj. da je stoper potrebniji od veznjaka. Wenger ocito racuna na Artetu i Ramzija da mogu pokrivati i tu poziciju, kao i na Flaminija ( nije ga dzaba dovodio - dobro jeste dzaba, ali nije uzalud ), a i Frimpong nije otisao na posudbu, sto znaci da ne namjerava pojacavati DM. Ako je slao ponudu za Maskerana, to znaci da hoce nekog CB/DM igraca. To mi je najsmislenije kad razmislim. A, za napadaca stoji - pravi Profa zdravu konkurenciju Voji i Giroudu, da se ne opuste ..." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostDC/DM ili DC/DR pozicije bi trebalo da se pokriju, ali nije kriticno, tek da se popuni rotacija. Ipak, ocekujem samo jos Dembu i Mesuta. Od koga je-mnogo je!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Citam da smo zainteresovani za Pastorea. Taj transfer mi se cini sasvim realan posto su oni zainteresovani za Juana Matu(sto je realno da se ostvari). Sto se zadnjeg veznog tice Diame bi nam dobro dosao. Slazem se sa vama da je odbrambeni(DC/RB) potrebniji. Doce jos neko, samo polako.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Nije ludilo ko prosle godine kad nikog nismo potpisali, ali je zanimljivo
Uglavnom, Ozil su zapakovali, zapeo malo na carini, sad ce on brzo. Masna ona bila problem, preveliku masnu Florentino svezao
Dembara ce doci oko deadline-a, znaci jako kasno..
Radi se na jos 2-3 deal-asigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment