Sutra ocekujem da se otvori hiljadita strana
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Hernandez ili Ba, bilo bi super. Doduse, Geoff najavio pozajmicu u slucaju dolaska napadaca, tako da je Dembara realnija varijanta. Naravno, ako "zaboravimo" cinjenicu da Mou ni koru hleba ne bi dao Wengeru."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
-
Vise Topdzija vjeruj mi , vise
Najjaca tema na forumu , sto se mene tice , bez ikakve dileme ;)
Comment
-
Ja sam svoju gradjansku duznost obavio. Ozil je uredno presao iz Reala u Arsenal: Pro evolution soccer 2013 - edit - transfers - la BBVA - Real M - Ozil - Arsenal - number 11 - vozdra!
edit: I Viviana sam pebacio - covjek ima ocjenu 86!Last edited by Ves; 02-09-13, 00:07." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Sutra ima stream Sky Sports News, deadline day live. Oslobodio sam sebi gotovo cijeli dan sutra i divota ce da bude pracenje sutra plus twitter plus forum. Moram jos sebi kakve dobre klope nabavit i da se obezbjedimsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSutra ima stream Sky Sports News, deadline day live. Oslobodio sam sebi gotovo cijeli dan sutra i divota ce da bude pracenje sutra plus twitter plus forum. Moram jos sebi kakve dobre klope nabavit i da se obezbjedim
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Ves View PostJa sam svoju gradjansku duznost obavio. Ozil je uredno presao iz Reala u Arsenal: Pro evolution soccer 2013 - edit - transfers - la BBVA - Real M - Ozil - Arsenal - number 11 - vozdra!
edit: I Viviana sam pebacio - covjek ima ocjenu 86!sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Oliver Price-Bates @OliPriceBates 8m
L'Equipe report Arsenal have had an €12 million bid for Florian Thauvin rejected. Asking price is €18million - Marseille favourites"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Kako se danas plaća tih 45ml za Draxlera nije puno ako je već neki talent.
A čuj postoji opcija posudbe za Ozila Bože mili budala mogu izvući preko 50 ml za njega u ovim trenucima, ne mogu da vjerujemsigpic"Space:the final frontier.These are the voyages of the Starship Enterprise.Its continuing mission:to explore strange new worlds,to seek out new life and new civilizations,to boldly go where no man has gone before."
Comment
Comment