Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by DelBoy View Poststvarno svaka čast Vengeru, odličan posao za kratko vrijeme čovjek odradi
a gore u Anketu za favorita EPL-a sada treba izdvojiti Arsenal iz one grupe "neko drugi", da glasam za ljude
Comment
-
Rekao sam da neću više ovde pisati zbog Wilšerice tiranina ali moram ovaj tekst da podelim
Boj ne bije svetlo oružje, već srce u junaka
Totenhem na pojačanja izdvojio 107 miliona funti, Arsenal ni penija. Ali, prvi derbi Londona u novoj sezoni pripao je četi Arsena Vengera
ko neko što neko pomisli da je baš lako voditi fudbalski klub, nega prvo dobrano pogleda ovu fotku, pa nek produma opet. Nije zlato sve što sja.
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by PRINCE View PostAko Freshan kaze da Arsenal nije u uzi krug kandidata za titulu, to je tako, pa makar sutra doveli i Ronalda i Mesija.
ja sam to više onako napisao da istaknem koliki ćete sada upgrade dobiti a samim tim ćete predstavljati strah i trepet protivnicima...
opušteno i uživaj u ovoj tako dugo čekanoj noći za vas navijače Arsenala
Comment
-
-
Ocete li da vam promijenim anketu, da izaberete Ozila za kapitena
Ne rjesava dovodjenje Ozila Arsenalove probleme, naravno dovodi se svjetsko ime, bice pomame za dresovima, dovodi se jedan od najvecih fudbalskih madionicara, ali treba tu crvrstine u sredini.sigpic
Comment
-
Last edited by maliajnstajn; 01-09-13, 23:43.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by DelBoy View Postma ok PRINCE mojne se nerviraš, kao da je to bitno, ljudi odlučili da tako postave anketu i tako je kako je, ne treba se sada zamarati tim stvarima, dolazi vam Ozil i jebeš anketu sada
ja sam to više onako napisao da istaknem koliki ćete sada upgrade dobiti a samim tim ćete predstavljati strah i trepet protivnicima...
opušteno i uživaj u ovoj tako dugo čekanoj noći za vas navijače Arsenala
Comment
-
Comment